Ny talare: Lovette Jallow

25 feb 2019

Lovette Jallow är en av Sveriges starkaste röster för jämlikhet! Hennes engagemang för rättvisa och mänskliga rättigheter har uppmärksammats med priser som till exempel Rättvisepriset, Solidaritetspriset och Årets Nätängel. Låt en Lovette Jallow föreläsning fylla er med inspiration och mod!

Lovette Jallow blev känd i sociala medier som Black Vogue, vilket också är namnet på hennes bok. Lovette har i flera år arbetat för att skönhetsindustrin och samhället ska bli mer inkluderande för alla hudtyper. Med sitt engagemang och entreprenörskap har hon blivit en förebild när det gäller förändring och arbetet mot att minska den strukturella – såväl som vardagliga – rasismen.

Men Lovette Jallows engagemang sträcker sig långt utanför skönhetsbranschen. Hon har blivit ett känt namn för att alltid ge en röst åt dem som behöver styrka och stöd – och ta fighten mot hat och hot på nätet. Hennes uthålliga arbete mot rasism och diskriminering inspirerar både i Sverige och utomlands där de flesta stora mediahus har uppmärksammat hennes arbete.

I sina föreläsningar talar Lovette Jallow om sitt samhällsengagemang, normer, värderingar och rasism. Hon är en sann eldsjäl som brinner för samhällsfrågor och att påverka och skapa förändring. I sina föreläsningar lyfter hon frågor om hur samhället kan arbeta för att bli mer inkluderande men också utifrån sina egna erfarenheter och personliga berättelser om sin uppväxt. Hon är en mycket populär föreläsare för skolor som tar värdegrundsarbetet på allvar.

Boka en inspirerande Lovette Jallow föreläsning på teman kring normer, jämlikhet, diskriminering och rasism på 031-780 32 35.

Läs mer och boka talare Lovette Jallow här

Boka en föreläsning med Lovette Jallow på teman kring normer, rasism, skönhet och värderingar.