Ny talare: Melody Farshin

26 sep 2017

Vi är glada över att kunna presentera komiker Melody Farshin som ny talare hos oss! Melody är en samhällsengagerad komiker och konferencier som belyser våra fördomar och rättigheter med det effektivaste av alla vapen: humor.

Melody Farshin debuterade på standup-scenen år 2008 och har turnerat landet runt med Riksteatern, synts i Bolibompa, Comedy Central och TV3:s humorsatsning Skolan. På radio har vi bl.a hört henne i P3:s Humorhimlen.

När Melody Farshin inte jobbar med humor arbetar hon som ungdomsansvarig på Folkets hus i Rinkeby och är en engagerad debattör och krönikör. Hon brinner för samhällsfrågor och för jämställdhet mellan människor, oavsett kön, etnicitet eller religion. Hon är som hon själv kallar det ”en svensk tjej i invandrarförpackning” – uppvuxen i Sverige med iransk bakgrund. Melody har även varit projektledare för uppsatstävlingen Stereotyper 2011.

Med studier i mänskliga rättigheter, en fot i öst och en i väst kan Melody Farshin bjuda på nya synvinklar på vårt samhälle. I den populära föreläsningen ”Mänskliga rättigheter – Så långt lagret räcker!” delar hon med sig av erfarenheter och tankeväckande insikter om Sverige – världens bästa land – för den som får vara med i leken.

Melody Farshins samhällsengagemang lyser igenom även när hon står på standup scenen. Hon lockar skickligt fram våra fördomar i ljuset för att sedan ”bota” dem med skrattsalvor. Hennes komik är befriad från skämt under bältet och påhopp. Däremot skämtar hon gärna om sin egen bakgrund och vår samtid. Det är tankeväckande, minnesvärt och sjukt kul.

Boka komiker Melody Farshin för standup, som konferencier eller för en föreläsning om humor, retorik eller mänskliga rättigheter och mångfald på 031-780 32 35.

Läs mer och boka komiker Melody Farshin här

Boka komiker Melody Farshin för standup, föreläsning eller konferencier.