Ny talare: Mikaela Urbom

27 aug 2018

Mikaela Urbom är artist, låtskrivare och författare till boken ”Om jag bara vore lite smalare” som handlar om hennes kamp mot sjukdomen anorexi och om hur hon blev frisk. I sina föreläsningar delar Mikaela med sig av sina erfarenheter för att hjälpa andra att förstå sjukdomen men också inspirera alla som har en ätstörningsproblematik att välja vägen mot ett friskt liv. I föreläsningen väver hon också in kroppsideal/självbild, press kontra prestation samt idrott, träning och kost. Alla dessa delar var viktiga byggstenar i hennes kamp mot sjukdomen.

Vad kan man göra när man ser tecken på ätstörningar? Hur är det att vara anhörig? Och även om vägen ut ur anorexi ser olika ut för var och en som drabbas av sjukdomen: Hur gjorde Mikaela för att bli frisk? En berättelse om drömmar, musik, dans, kreativitet och motivation. Men också om djup ångest, om att tappa sin identitet i tillvaron och om en svår resa genom sjukdomen anorexi i ett inre krig där Mikaelas enorma envishet vändes mot henne själv.

Mikaela Urbom startade sin musikaliska resa som 6-åring i en gospelkör. När Mikaela var 17 år upptäcktes hon av musikproducenten RedOne och blev då en del av tjejgruppen Love Generation som medverkade i Melodifestivalen 2011. År 2014 startade Mikaela sin solokarriär och har sedan dess varit förband till världsartister som Nelly och Ryan Leslie och uppträtt på scener som Friends Arena, Tele 2 Arena, Berns Salonger, Malmö Arena, FABRIK (Spanien) med flera. Mikaela har även medverkat i soundtracket till Hollywoodfilmen High Strung.

Boka talare Mikaela Urbom som artist / dansare eller för en föreläsning om anorexi, ätstörningar, kroppsideal, självkänsla, motivation, träning och mål på 031-780 32 35.

Läs mer och boka en föreläsning med Mikaela Urbom här

Boka en föreläsning med talare Mikaela Urbom om anorexi, psykisk ohälsa, kroppsideal och självkänsla - författare till boken Om jag bara vore lite smalare.