Ny talare: Nazibruden

1 mar 2018

Hon kallades Nazibruden i Bollnäs och vid hennes köksbord samlades medlemmar i Svenska motstånds­rörelsen. I tre år levde Anna-Lena Joners Larsson tillsammans med en av Sveriges mest kända nazister och sångare i ett av Europas största vit makt-band. Om vägen in i en isolerad värld med ilska och hat, och den svåra vägen tillbaka till ett normalt liv, delar Anna-Lena Joners Larsson i sina föreläsningar och i boken Nazibruden. Idag arbetar hon som diakoniassistent och med nyanlända  – och lever ett helt annat liv.

I boken och föreläsningen Nazibruden berättar Anna-Lena Joners Larsson om sitt liv. Om åren som nazist, om kärleken till Erik och om den svåra vägen tillbaka till ett normalt liv. Hon fick barn och tog sig till sist ur rörelsen. Hon fokuserar mycket på vad man kan göra om man har närstående som är rasister och hon fokuserar på vad som fick henne att vända.

Anna-Lena Joners Larssons föreläsning Nazibruden passar en bred publik och uppskattas speciellt av ungdomar, människor som jobbar med ungdomar och socialarbetare. Anna-Lena delar en ärlig och gripande historia som samtidigt är fylld av både kärlek och hopp.

Boka en föreläsning med fd Nazibruden Anna-Lena Joners Larsson på 031-780 32 35.

Läs mer om Anna-Lena Joners Larsson här

Boka en föreläsning med Nazibruden Anna-Lena Joners Larsson fd nazist som nu bytt sida.