Ny talare: Rabab Bassam

22 mar 2018

Vi är glada att kunna presentera Rabab Bassam Mellanösternspecialist och statsvetare som ny talare hos oss!

Under sina 23 år har Rabab Bassam bland annat hunnit med en kandidatutbildning, studier i Kina, implementering av utbildningsprojekt i irakiska Kurdistan, ideella projekt i Egypten och Tunisien, praktik i Förenade Arabemiraten, coaching av ungdomar i Sveriges utsatta områden, en masterutbildning och många inspirationsrika möten längs vägen som hon gärna delar med sig av. Rabab Bassams föreläsningar om drömmar, motivation, karriär och fördomar passar utmärkt för skolor och till exempel unga i förorten.

Rabab Bassam förläser även om Mellanösterns mångfald i form av identiteter, kulturer och traditioner i syfte att sprida medvetenhet och kunskap om denna omdebatterade region. Föredragen är ämnade att nå ut till myndigheter, företag, kommuner och organisationer som önskar få en inblick i regionens mest aktuella ämnen. Hur kan vi tillsammans skapa ett tryggt Sverige? Vad krävs för att integrationen ska lyckas? Varför är representation viktigt i samhället? Hur kan det främmande omvandlas från hot till trygghet?

Rabab Bassam kan arbeta på svenska, arabiska och engelska och har möjlighet att utforma föredragets upplägg så att det passar kunden.

Boka Rabab Bassam Mellanösternspecialist och statsvetare, för en föreläsning om integration, mångfald, kulturmöten eller karriär och drömmar på 031-780 32 35.

Läs mer och boka en föreläsning med Rabab Bassam Mellanösternspecialist här

Boka en föreläsning med Rabab Bassam Mellanösternspecialist och statsvetare.