Ny talare: Sofie Lindblom

4 okt 2017

Innovation i praktiken! Vi är stolta över att kunna presentera talare Sofie Lindblom som ny föreläsare hos oss! Tidigare global innovationschef på Spotify, utsedd till Supertalang, Årets IT-tjej, en av Sveriges 100 mäktigaste och en av Europas 50 mest inspirerande kvinnor. Sofie Lindblom har vid 27 års ålder redan ett långt CV och har efter sin civilingenjör examen skapat sig ett internationellt namn inom området Innovation och Teknik.

Efter tre år som global innovationschef på Spotify valde Sofie Lindblom att starta Ideation360 – ett företag som hjälper organisationer att jobba långsiktigt med innovation. Sofie lever, andas, pratar och ÄR innovation personifierad. Hon gör på sitt sätt och det blir väldigt roligt, intressant och givande att lyssna på.

I Sofie Lindbloms föreläsningar får ni konkreta processer och verktyg för att börja bygga morgondagens business. Hon hjälper er att komma igång med förändringsarbete och innovation i praktiken. Hon har en passion som smittar av sig, karisma utöver det vanliga och en ödmjuk humor vilket gjort henne till en populär talare på scener både i Sverige och internationellt.

Sofie Lindblom har bott i fem länder och har även grundat Silicon Vikings Stockholm, ett nätverk och plattform som främjar innovation genom att bygga broar mellan Norden och Silicon Valley. Förutom innovation brinner hon även för mångfald, jämställdhet och inkludering.

Boka en föreläsning med talare Sofie Lindblom på teman kring innovation, globalisering, digitalisering, teknik och entreprenörskap på 031-780 32 35.

Läs mer och boka en föreläsning med talare Sofie Lindblom här

Talare Sofie Lindblom fd innovationschef på Spotify är ny föreläsare hos oss!