Ny talare: Therese Birath

30 maj 2017

Vi är glada över att kunna presentera kemisten och föreläsaren Therese Birath som ny talare hos oss!

Var tredje sekund tar man fram en ny kemikalie. Vardagsprodukter innehåller hormonstörande, cancer- och allergiframkallande kemikalier som påverkar både oss och jorden. För att hålla oss friska och kunna ge nästa generation en hållbar framtid behövs både stora insatser på global nivå och stora insatser på individnivå. Vilken tur att Therese Birath kan hjälpa oss på vägen!

Therese Birath är kemist och grundare till företaget Kemikalieklok som verkar för barns rätt till giftfri lek. Hon är författare till boken ”Lär dig medveten konsumtion”, nominerad till Årets miljöhjälte 2016 av WWF och Aftonbladet samt nominerad till Jönköpings miljöpris två år i rad.

Föreläsningarna om kemikaliesamhället berör oss alla och stämmer till eftertanke med sin blandning av spännande forskningsresultat och exempel från vardagen. Therese Birath föreläser tex för personalutbildningar, nyblivna föräldrar samt utbildar och certifierar pedagoger i en giftfri förskola. Oavsett vilka hon talar till förmedlar hon kunskap, energi och ger åtgärder att direkt omsätta i handling.

Nyfiken på en föreläsning med Therese Birath om hälsa, kemikalier, hållbarhet, medveten konsumtion och en giftfri vardag? Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt!

Läs mer och boka en föreläsning om kemikalier med Therese Birath här

Boka ny talare Therese Birath aka Kemikaieklok om kemikalier och en giftfri vardag.