Sofia Kacim

Retorikexpert och moderator

Sofia Kacim är retoriker och utsedd till en av Sveriges mest inflytelserika kommunikatörer av tidningen Resumé. Sofia har en bakgrund som konsult från kommunkationsbyrån Schlingmann och har synts som jurymedlem i tv-programmet Retorikmatchen, retorikexpert i Tidningen Chef och retorikcoach i TEDxStockholm. Sofia har coachat såväl politiker som forskare och artister. Boka Sofia Kacim som moderator eller för en föreläsning om retorik, kommunikation eller den unga generationen!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Smart retorik – tio steg till en vassare kommunikation
  • Jakten på talangerna – så attraherar ni den unga generationen
  • Moderator

Presentation

Sofia Kacim är retoriker och medgrundare till det globala kvinnliga nätverket HER Global Network med verksamhet i 20 städer runt om i världen.

Sedan 2013 är Sofia Kacim en återkommande föreläsare och moderator, hon är också retorikexpert i Tidningen Chef, Nordens största ledarskapsmagasin och jurymedlem i tv-programmet Retorikmatchen – Sveriges största retoriktävling för barn.

Sofia Kacim har en bakgrund som konsult från kommunkationsbyrån Schlingmann och retorikcoach i TEDxStockholm. Sofia har coachat såväl chefer och politiker som forskare och artister. År 2017 utsågs Sofia Kacim till en av Sveriges 101 talanger av Veckans affärer och 2018 som en av Sveriges mest inflytelserika kommunikatörer av tidningen Resumé.

Boka Sofia Kacim som moderator eller föreläsare om retorik, kroppsspråk, kommunikation eller den unga generationen!

Längd: 45 min + frågor
Språk: Svenska, Engelska och Arabiska

Smart retorik – tio steg till en vassare kommunikation
Dags att hålla presentationen du jobbat på i månader för hela företaget? Svårt att komma igång med formuleringen av er berättelse? Har du en grym idé men hindras av din nervositet? Att stå och prata inför andra människor kan vara bland det svåraste och mest utmanande du kan stå inför. Men med rätt verktyg och en trygg inställning kan din svåraste uppgift bli något du istället ser fram emot. Sofia Kacim ger dig smarta steg som vässar dig retoriskt. De klassiska grundreglerna varvas med praktiska exempel och ni får en grundläggande genomgång av innehåll, struktur och framförande. Hon går igenom allt från analys av målgrupp till hur man tacklar sin nervositet och minns sitt tal.

Jakten på talangerna – så attraherar ni den unga generationen (ca 45 min)
Generation WHY, dagens unga, sägs vara den mest ifrågasättande generationen genom tiderna. Lämpligt är väl då som företag eller arbetsgivare att fråga sig; – Hur ska vi förhålla oss till de beslutsamma och unga talangerna? Är det med höga löner, guldklocka och tjänstebil eller med visioner, möjligheter och ett större syfte än affären?

Vad gör vi för att på bästa sätt attrahera och behålla generationen som alltid är på väg? Sofia Kacim delar med sig av insikter och tips.

Boka Sofia Kacim som moderator eller för en föreläsning om retorik, presentationsteknik eller den unga generationen på 031-780 32 35.

Universal Music
Kontaktdagarna
Sweden Urban Arena
Chefakademin
Kommunikatörsdagen

Företagsuniversitetet
Drivhuset
GANT Talks
Airport City

– Retorikkonsult
– Co-founder HER Global Network
– Retorikcoach i TEDxStockholm
– Utsedd till en av Sveriges 101 talanger av ”Veckans affärer” samt en av Sveriges mest inflytelserika kommunikatörer av tidningen ”Resumé”.

  • Sofia is talking strongly from her heart and her grounded character suits the stage really well. The audience has an easy time to relate and listen. I’d love to invite her back to Malmö.

    • Drivhuset, Malmö
  • Sofia is talking strongly from her heart and her grounded character suits the stage really well. The audience has an easy time to relate and listen. I’d love to invite her back to Malmö.

    • Drivhuset, Malmö
Close