Standup-handboken av Ami Hallberg Pauli

20 mar 2018

Konsten att göra livet lite roligare! Komikern och skådespelaren Ami Hallberg Pauli har en lång karriär inom teater, improvisation och standup. Nu sammanfattar hon sina 20 års erfarenhet och bästa knep i hur man fångar en publik och får ett roligare liv i Standup-handboken (2018).

I Standup-handboken förklarar Ami Hallberg Pauli vad stand up är, hur du kan göra för att skriva stand up-skämt och hur du kan dechiffrera tekniken bakom stand up. Det här är en handbok för dig som vill lära dig stand up eller bara vill få dina föreläsningar på jobbet lite roligare. Eller bara se livet på ett lite roligare sätt.

Ami Hallberg Pauli är den roliga komikern med den skarpa tungan. En komiker med lång erfarenhet som brinner för jämställdhet. Ami är mest känd för sin föreställning ”Ladies Fight” med kvinnliga komiker som spelats på turné i Sverige samt gjorts TV av i två omgångar på SVT. Andra komiker i showen har varit Anna-Lena Brundin, Anna Blomberg och Ann Westin. Ami uppträder regelbundet på de stora klubbarna i landet och har även gästat ”RAW” på kanal 5 och ”Stockholm Live” på SVT samt varit komiker på Sveriges radio P1.

Ami är i grunden utbildad skådespelerska och har varit anställd i Stockholms Improvisationsteaters ensemble samt medverkat i pjäser som ”Bernarda Albas hus” och ”Woyzeck” på Stockholms fria teaterscener. Hon har även arbetat som coach och pedagog med 20 års erfarenhet av att lära ut teater och standup.

Boka Ami Hallberg Pauli, författare till Standup-handboken, för standup, som konferencier eller för en kurs/coaching på 031-780 32 35.

Standup-handboken av Ami Hallberg Pauli.