Susanne Delastacia

Moderator och konferencier

Susanne Delastacia är engagerad och driven moderator, konferencier och programledare med en lång och gedigen erfarenhet från både tv, radio och musikvärlden. Susanne skiftar mellan allvar och humor med spännande dramaturgi i ämnen som media, jämställdhet, politik, samhällsdebatt och kultur.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Livet i en ask
  • Konferencier och moderator

Presentation

Susanne Delastacia är en driven programledare, journalist och debattör. Med erfarenhet av tusentals livesändningar, både i tv och radio har Susanne en enorm erfarenhet av att möta publiken på många olika sätt och blandar humor och allvar i en självklar balans.

Som debattör i bland annat Aftonbladet och Metro har hon skrivit om vitt skilda ämnen som t.ex. migration och elitsatsningar på barn, alltid med en vass och orädd penna. Att se det stora i det lilla är ett kännetecken för Susanne, vilket märks i mötet med publiken. Alla ska känna sig välkomna och delaktiga. Samhällsfrågor, jämlikhet och föräldraskap tillhör Susannes hjärtefrågor, men med Susanne som moderator kan du känna dig trygg i att du anlitar en person som sätter sig in i uppdragets karaktär med stor noggrannhet, oavsett ämne

Nu kan du även boka Susanne för föreläsningen ”Livet i en ask” där hon talar om vikten av att vara närvarande i tillvaron och hur vi alla har förmågan att ta fram skärpan när vi behöver den.

Livet i en ask

I sin föreläsning ”Livet i en ask” talar Susanne om vikten av att vara närvarande i tillvaron och hur vi alla har förmågan att ta fram skärpan när vi behöver den.

Men vad har Farbror Frippe och en schweizisk psykolog med saken att göra?

Susanne blandar humor och allvar i konsten att vara närvarande i mötet med en publik.

Dessutom ger hon dig konkreta tips i en kompakt samtid av informationsflöde och prokrastinering.

Volvo
Telia
1,6 miljonersklubben

Tusentals livesändningar bakom sig från tv och radio
Krönikör och debattör
Tidigare programledare på SR, SVT och TV4
Reklam och dokumentärspeaker
Nyhetsankare på ekonomi och finanskanalen EFN