Therese Sandin

Barnmorskan som blev komiker

Therese Sandin är barnmorskan som sadlade om till komiker. Hon uppträder regelbundet på Sveriges största scener och har medverkat i ”Släng dig i brunnen” och som förkomiker till Johan Glans på hans turné ”World Tour of the World”. Therese är aktuell med sin första soloshow "Tjockis - en superviktig standupshow". Hennes stil kan beskrivas som högenergisk och charmig, och hon får den mest skeptiska publiken att slappna av. Boka Therese Sandin för standup eller som rolig konferencier!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Standup
  • Konferencier

Presentation

Therese Sandin är barnmorskan som sadlade om till komiker. Hon uppträder regelbundet på Sveriges största scener och har till exempel medverkat i nyinspelningen av Släng dig i brunnen.

Therese Sandin började sin stand up-karriär som deltagare i tävlingen Bungy Comedy år 2011. De värsta 3 minuterna i hennes liv sporrade henne till att köra stand up tills det inte längre var skitläskigt – och vid det laget var hon redan fast. Inget drar igång ett obotligt beroende som känslan av att få en publik att skratta.

Sedan starten har Therese Sandin uppträtt i hela landet, i Norge, England, Irland och New York. Therese har fått äran att agera support bl.a. på Johan Glans – World Tour of the World under 2017-2018 och på Magnus Betnérs ”Work in Progress”-turné 2015. Nu är Therese aktuell med sin första soloshow ”Tjockis – en superviktig standupshow”.

Therese Sandins stil kan beskrivas som högenergisk och charmig, stundtals politisk, aningen mörk och cynisk. Therese fungerar bra i alla sammanhang och får med sig den mest skeptiska publiken med sin avväpnande framtoning. Förutom standup i sin renaste form är Therese även en professionell konferencier som kan få vilken hårdsmält publik som helst att slappna av.

Komikern Therese Sandin kan du boka för standup eller som rolig konferencier och programledare.

Foto: Fredrik Sjöberg

– Turnerar med egen soloföreställning ”Tjockis – en superviktig standupföreställning”
– Driver flera humorklubbar och festivaler tex Gefle Comedy Club, Stand Up Yours och Ägg-stock
– Förband till Johan Glans World Tour of the World