Tips på underhållande föreläsare!

26 apr 2017

Allt fler efterfrågar våra komiker! Men inte bara för stand up. Många av talarna som du kan boka för stand up passar även för underhållande föreläsningar och lättsamma moderatorsjobb. Infotainment helt enkelt. Här får du 5 tips på underhållande föreläsare – men vi har massvis med roliga talare i nätverket.

Nyfiken på dessa komiker eller vill du ha andra tips på underhållande föreläsare? Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka rätt talare för ert arrangemang.

 

Babben Larsson vår populära komiker, föreläsare och konferencier. Även standup.Babben Larsson – stand up och underhållande friskvård

Vare sig du behöver en fängslande föreläsare, en moderator med pondus eller en lysande stå-upp komiker så är Babben den du söker. Vill ni sätta fokus på hälsan hos medarbetarna? Boka den populära föreläsningen ”Friskvård a la Babben” så får ni Infotainment – viktig kunskap i en rolig förpackning.
Läs mer om Babben Larsson här

 

Boka roliga Pia Johansson från Parlamentet som konferencier eller för en föreläsning om improvisation.Pia Johansson – arbetsglädje och kommunikation

Pia Johansson är en av våra största och mest folkkära komiker. Den som har sett henne på Stockholms Stadsteater, i Parlamentet eller som rösten i Halv åtta hos mig har fått uppleva hennes förmåga att skapa komiskt guld. Boka roliga Pia Johansson som konferencier eller för en underhållande föreläsning om arbetsglädje, kreativitet eller kommunikation.
Läs mer om Pia Johansson här

 

Komikern Marika Carlsson kan du boka för standup eller en föreläsning kring mångfald

Marika Carlsson – inkludering och självkänsla

Marika Carlsson är en av de mest glittrande komikerna idag. Hon är ett energiknippe som smittar publiken med sin glädje och entusiasm. Dessutom är hon en utmärkt föreläsare inom ämnen som självkänsla, inkludering, att vara annorlunda och kommunikation. I vår är hon även aktuell med den egna succeföreställningen ”Jag är Gud”.
Läs mer om Marika Carlsson här

 

Boka roliga Nour El Refai som konferencier, standup eller föreläsning kring jämställdhet och mångfald

Nour El-Refai – en komiker som skapar debatt

Nour personifierar en mångbottnad komik som med sällsynt timing och målmedvetenhet lotsar svensk humor in i framtiden. Förutom mod går feminismen som en röd tråd genom Nour El-Refais karriär. År 2014 ledde hon Melodifestivalen och i vår är hon aktuell med showen ”En komisk depression”. En populär föreläsare inom mångfald och jämställdhet.
Läs mer om Nour El-Refai här

 

Ann Westin rolig konferencier eller standup

Ann Westin – Årets kvinnliga komiker x 3

Hennes lite trumpna attityd och sprittiga fysiska framtoning gör henne till en av branschens mest älskade ståupp-komiker. Hon är korad tre gånger till Årets kvinnliga komiker vid Standupgalan. Aktuell med egen hyllad show och biografin ”Livet är som en sten i skon – det skaver om man inte gör något åt det” som även går att boka som föreläsning.
Läs mer om Ann Westin här

 

Nyfiken på dessa roliga talare eller vill du ha fler tips på underhållande föreläsare? Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka rätt föreläsare för ert arrangemang.