Träffa föreläsare på eventmässan Möten & Events 2018

19 feb 2018

Konferens, kick-off eller fest? Mässan Möten & Events har samlat allt för dig som jobbar med företagsevent. Mässan arrangeras i Stockholm den 21-22 februari på Kistamässan och i Göteborg den 18-19 september på Svenska Mässan. Här hittar du inte bara lokalen, platsen och tekniken för ditt nästa företagsevent utan också maten och aktiviteterna. Men inte minst – du har möjlighet att lyssna på föreläsningar med flera olika föreläsare under de två dagarna. Passa på att kvalitetssäkra din nästa föreläsare genom det öppna seminarieprogrammet.

Mässan Möten & Events 2018 är gratis för den som anmäler sig här.

På scenen hittar du bland andra retorikern Elaine Eksvärd, sociala medie-experten Malin Ström, Katarina Walter – Årets VD 2017 och Tamara Maskovic – expert på konflikthantering. På Talarforums talangscen ska till exempel Eva Svärd prova lyckan och i juryn sitter bland andra Lisa Ekström och Ami Hemviken.

Så är du nyfiken på nyheter och trender i branschen, vill nätverka, träffa leverantörer eller lyssna på ett gäng bra föreläsare. Alldeles gratis. Då ska du ta dig ett besök på eventmässan Möten & Events 2018.

Vill du boka någon av föreläsarna på Möten & Events? Eller vill du ha tips på grymma föreläsare eller moderatorer till ditt event direkt? Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt!

Eventmässan Möten & Events bjuder på gratis föreläsningar med bla Elaine Eksvärd och Eva Svärd.