100% inspiration!

7 jun 2017

Idrottsstjärnor, världsartister, Augustprisvinnare – vad inspireras du av? Här presenterar vi några av Sveriges främsta förebilder när det kommer till att hitta sin drivkraft, nå sina mål och möta sina rädslor. Detta är endast ett axplock av alla inspiratörer du hittar hos oss.

Nyfiken på dessa inspirationstalare eller vill du ha andra förslag på 100% inspiration? Vi har över 300 talare i vårt nätverk. Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka en föreläsning som ger publiken stor inspiration.

Skidåkaren Anja Pärson kan du boka som konferencier eller för en föreläsning

Anja Pärson – Tro på dig själv och möt dina rädslor

42 världscupsegrar och 19 mästerskapsmedaljer gör henne till en av världens främsta idrottare genom tiderna. Med bagaget fyllt av idrottsliga bragder, genuin glädje och stort engagemang föreläser Anja Pärson om vikten av att tro på sig själv, möta sina rädslor och motivera sig själv varje dag. Hon är en av våra mest folkkära profiler och omtyckta föreläsare.
Läs mer om Anja Pärson här

 

Boka en föreläsning med artisten Anneli Pandora Magnusson om framgång, motgång, mod, självkänsla och karriär.Anneli Pandora Magnusson – Ta kontroll över ditt liv

Svenska artisten Pandora har en fantastisk internationell karriär med 6 miljoner sålda skivor runt om i världen och 19 guld- och platina utmärkelser i ryggen. Detta gör henne till en av Sveriges bäst säljande soloartister genom tiderna! Nu kan du boka en föreläsning med Anneli Pandora Magnusson där hon talar om hur hon tog kontroll över sitt liv.
Läs mer om Anneli Pandora Magnusson här

 

Boka Bea Uusma för en inspirationsföreläsning kring expeditionen, drömmar, äventyr och mål

Bea Uusma – Våga följa dina drömmar

Bea Uusma vann Augustpriset för sin bok Expeditionen: Min kärlekshistoria. Vad som började som ett vanligt intresse blev snart en besatthet. Trots att Bea Uusma egentligen är en ovanligt bekväm person, som hatar att frysa, har hennes passion fört henne till Nordpolen. I sina föreläsningar berättar hon om Andrée-expeditionen, sina egna äventyr och om modet att våga gå åt det håll dina drömmar pekar.
Läs mer om Bea Uusma här

Boka en föreläsning med Annelie Pompe om äventyr, drivkraft och målAnneli Pompe – Hitta ditt eget äventyr

Från djupaste botten till högsta topp. Hon har tagit världsrekord i fridykning och bestigit de 7 högsta bergstopparna i alla världsdelar. Anneli Pompe pratar inte bara om prestation och äventyr. Hennes föreläsningar är kopplade till vardagen och hur vår inställning till livet påverkar hur vi lever. Hon menar att det största äventyret av alla sker inombords, inte nödvändigtvis på Mount Everest.
Läs mer om Anneli Pompe här

Boka en inspirerande föreläsning med Anna Sunneborn om hälsa, mål, kost och träning.

Anna Sunneborn – Det är aldrig för sent att börja

Anna Sunneborn startade sin friidrottskarriär som 35-åring och har över 50 veteran-SM guld, VM-silver och internationella rekord. Anna föreläser om att säga JA till livet. Endast 3% av Sveriges befolkning jobbar med målsättning och den siffran hoppas Anna kunna öka. Hur vill du att ditt liv ska se ut i morgon, nästa månad, nästa år och om 10 år?
Läs mer om Anna Sunneborn här

 

Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka en föreläsning med någon av talarna ovan, eller om du vill ha tips på fler inspirerande föreläsare och talare. Vi hjälper dig fylla eventet med 100% inspiration!