Anja Pärson

Modig världsmästare och föreläsare

Boka Anja Pärson som föreläsare? 42 världscupsegrar och 19 mästerskapsmedaljer gör henne till en av världens främsta idrottare genom tiderna. Med bagaget fyllt av idrottsliga bragder, genuin glädje och stort engagemang föreläser Anja om vikten av att tro på sig själv, möta sina rädslor och motivera sig själv varje dag. Hon är en av våra mest folkkära profiler och omtyckta föreläsare. Boka en inspirerande föreläsning med Anja Pärson här!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • I huvudet på en vinnarskalle - Motivation, inspiration och mod
  • Bäst när det gäller
  • Moderator och konferencier

Presentation

Som 17-åring blev Anja Pärson den yngsta genom tiderna att vinna en världscuptävling. Med 42 världscupssegrar, 1 OS-guld, 1 OS-silver, 4 OS-brons, 7 VM-guld, 2 VM-silver och 4 VM-brons är Anja Pärson en av världens främsta idrottare genom tiderna. Hon är den enda i landet som tilldelats Bragdguldet två år i följd.

År 2012 lade Anja Pärson tävlingsskidorna på hyllan och har efter sin alpina karriär medverkat i en mängd olika TV-sammanhang, bland annat som expertkommentator vid OS i Sotji men även som värd för den direktsända Humorgalan i TV4. Dessutom driver hon eget företag och håller bejublade föreläsningar runt om i världen.

Anja Pärson föreläser om hur man skaffar sig den mentala styrka som krävs för att hålla världsklass. Hon har både upplevt stora framgångar och svåra motgångar och har samtidigt lyckats gå igenom omfattande personliga förändringar. Hon talar om grundstenarna i det som blivit hennes framgångsrecept; att ”TRO, VÅGA, ÄLSKA”. På ett personligt sätt berättar hon om vikten av att tro på sig själv, hur man vågar vara ärlig med sig själv och möta sina rädslor samt att älska det man gör. Med målande exempel från hennes idrottskarriär förmedlar Anja budskap som leder till både insikt, skratt och eftertanke.

Anja Pärson är en mycket folkkär profil vars föreläsningar uppskattas av en bred målgrupp i alla åldrar – alltifrån internationella företagsledare och säljchefer till kulturungdomsledare har berörts av hennes värme och engagemang.

Boka en inspirerande föreläsning med Anja Pärson på engelska eller svenska. Hon är även en utmärkt konferencier som sätter extra guldkant på ert event.

Fotograf: Magnus Fond

Bäst när det gäller
Föreläsningen utgår från Anjas karriär och handlar om hur man skaffar sig den mentala styrka som krävs för att våga gå till höger när alla andra går till vänster och att hitta något positivt när motgången är som värst.  Publiken ges en unik inblick i världens bästa skidåkares vardagsliv och tar en med på ögonblicket då guldmedaljen är inom räckhåll för att sekunden senare vara en kamp på liv och död. Anja belyser också vikten av att tro på sig själv, våga säga ”Jag är bäst” och hur vi kan lura oss själva till framgång och möta våra rädslor.

Helt enkelt om hur man går ifrån att säga att man vill vara bäst när det gäller till att faktiskt vara just det!

I huvudet på en vinnarskalle – Motivation, inspiration och mod

 

FOMM 16
Medborgarskolan i Väst
Guldgalan Östersund
Inspirationsdagen
Naprapatförbundet

– 42 världscupsegrar
– 19 mästerskapsmedaljer
– 1 OS-guld, 7 VM-guld, 2 Bragdguld
– Vald till Årets Idrottskvinna 2 gånger
– Värd för Humorgalan
– Sportkommentator

  • Vilken makalös vinnarskalle! Anja Pärsson avslutar dagens Forum On Manual Medicin med en imponerande föreläsning om mod, mål, team och självkänsla. Otroligt skön inställning till utmaningar i livet. Tack för pepp. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    • Anna Persdotters, åhörare FoMM2016
  • Vilken makalös vinnarskalle! Anja Pärsson avslutar dagens Forum On Manual Medicin med en imponerande föreläsning om mod, mål, team och självkänsla. Otroligt skön inställning till utmaningar i livet. Tack för pepp. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    • Anna Persdotters, åhörare FoMM2016
Close