14 tips för arbetsglädje på Alla Hjärtans Dag

14 feb 2018

Idag är en bra dag att sprida lite extra glädje på kontoret! En fin lapp på kaffeautomaten eller en oväntad komplimang är alldeles gratis. Här får du 14 tips för att höja stämningen på kontoret på Alla hjärtans dag. Och glädje smittar. Med ökad arbetsglädje följer bättre resultat, ökad motivation och mindre risk för sjukskrivningar. Längre ner tipsar vi om föreläsare som vet hur ni kan skapa en gladare arbetsplats – alla dagar om året!

Tips för att sprida glädje på jobbet!
1. Gör en positiv entré
2. Ge komplimanger
3. Skriv en fin lapp och sätt på kaffeautomaten
4. Köp en blomma till städerskan
5. Bjud på fika
6. Skicka ett mail med uppskattning
7. Ge bort en kram eller två
8. Hälsa på någon du inte känner…än
9. Släpp fram någon i lunchkön
10. Lyft en kollega med beröm
11. Föreslå en AW eller lunchpromenad
12. Spela ett roligt brädspel tillsammans på lunchen
13. Lägg ett chokladhjärta på allas skrivbord
14. Erbjud din hjälp

Fler tips för arbetsglädje på arbetsplatsen har våra föreläsare som är experter på medarbetarskap, kommunikation och arbetsglädje.

Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka en föreläsning om arbetsglädje.

 

Boka Christina Stielli för en föreläsning på arbetsplatsen om kommunikation, arbetsglädje och medarbetarskap

Christina Stielli – Årets talare x 2
Christina Stielli är en omtyckt föreläsare av både arbetsgrupper, skolor och föräldrar. Hon håller inspirerande och insiktsfulla föreläsningar om tex. medarbetarskap, kommunikation, arbetsglädje, förändring och mål. Christina Stielli står bakom flera böcker, bla ”Skapa arbetsglädje” och har blivit utsedd till Årets Talare både 2014 och 2015.
Läs mer om Christina Stielli här

 

Karin Adelsköld föreläsare om arbetsglädje och humor på arbetsplatsenKarin Adelsköld – om humor och att ha kul på jobbet
Karin Adelsköld är komiker, föreläsare och teknikfreak. Att använda humor är ett kraftfullt verktyg som, på rätt sätt, kan öka såväl produktiviteten som engagemanget på en arbetsplats. Karin föreläser i grunderna i hur humor fungerar och hur du gör för att bli och få roligare. ”Kul på jobbet” heter en av hennes populära föreläsningar. Aktuell med ny bok med tips för arbetsglädje.
Läs mer om Karin Adelsköld här

 

Boka en föreläsning med populära Lisa Ekström om ledarskap, medarbetarskap och arbetsglädje.

Lisa Ekström – skapa hjältar och bli en själv
Lisa Ekström lockar fram det bästa hos dig och dina medarbetare. Hon inspirerar till att ta en aktiv och ansvarsfull roll gentemot oss själva, varandra och våra kunder. Lisa har utsetts till Årets Talare och prisats för sitt eget ledarskap och framgångsrika förändringsarbete i SAS. Lisa Ekström är en prestigelös och karismatisk föreläsare inom ledarskap, medarbetarskap, arbetsglädje och förändring.
Läs mer om Lisa Ekström här

 

Boka en föreläsning med Malin Rapp om arbetsglädje, motivation och självkänsla för unga på skolor.

Malin Rapp – välmående som ger resultat
Malin Rapp föreläser om hur vi kan öka vår motivation och förmåga att leda oss själva till ett välmående som ger resultat. Med akademisk bakgrund inom hjärn- och lyckoforskning grundar sig hennes föreläsningar alltid i vetenskapligt beprövade metoder. Med stor energi ger hon dig insikter för att ta vara på din och omgivningens fulla potential. Specialiserad på lärarens ledarskap och elevens motivation.
Läs mer om Malin Rapp här

 

Boka en föreläsning med Gunnel Ryner på tema positiv psykologi, ledarskap, kommunikation, personlig utveckling och arbetsglädje

Gunnel Ryner – fokus på styrkebaserad utveckling
Vill ni skapa en arbetsplats präglad av stolthet, arbetsglädje, engagemang och kreativitet, där ni får fram det bästa i er själva och tillsammans når exceptionella resultat? Inspireras av Gunnel Ryner som med massor av positiv energi, humor och passion föreläser om vinsterna med att bygga på framgångar och styrkor istället för att bara åtgärda problem och svagheter.
Läs mer om Gunnel Ryner här

 

Vill du ha fler tips för arbetsglädje? Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka en föreläsning med någon av talarna ovan, eller så får du fler tips på föreläsare om arbetsglädje, motivation och medarbetarskap.