Christina Stielli

Årets Talare x2

Christina Stielli är en mycket omtyckt föreläsare av både näringsliv och offentlig sektor. Få kan som hon motivera och underhålla med sina insiktsfulla föreläsningar om medarbetarskap, förändring och arbetsglädje. Författare till 8 böcker, bla "Skapa Arbetsglädje" och "Greppa förändring". Utsedd till Årets Talare två år i rad. En föreläsning med Christina Stielli bjuder spännande forskning och massor med skratt, energi, insikt, allvar, igenkänning och motivation. Boka populära Christina Stielli här!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

 • Hur gör vi med arbetsglädjen?
 • Hur hittar vi motivationen nu då? Om arbetsglädje under en pandemi.
 • Greppa förändring
 • Det positiva ledarskapet
 • Lyckas med självledarskapet

Presentation

Christina Stielli är författare, föreläsare och organisationsutvecklare. De senaste åren har hon mött tusentals människor som genomgående gett toppbetyg till en varm och personlig föreläsning om attityder och förhållningssätt. Arbetsglädje har tack vare henne blivit ett av de hetaste ämnena det senaste åren.

I sina föreläsningar blandar Christina Stielli skratt med djupaste allvar. Hon sätter tummen på välbekanta dråpliga situationer på en arbetsplats och belyser vikten av eget ansvar och tar dig med in i den spännande forskningen om hur vi kan klara av livet lite lättare. Föreläsningarna syftar till att skapa förståelse för hur vi kan få medarbetare som mår bättre, klarar av förändringar och hanterar stress. Varje individ bär ansvar för att gruppen ska blomstra och samarbeta på bästa sätt. Vi är varandras arbetsmiljö och när medarbetarna mår bra så mår företaget ännu bättre och kunder, uppdragsgivare och leverantörer påverkas positivt. Christina föreläser också om förändring och med stor berättartalang talar hon om hur förändringen kan vara skrämmande, hur vi måste ta oss igenom den och vad den kan innebära för ett arbetsklimat.

Christina Stielli har en bakgrund som marknadschef, försäljningschef och projektledare inom bland annat filmbranschen samt rese- och hotellbranschen och har utbildningar inom pedagogisk beteendevetenskap, NLP, ledarskapsutbildning på UGL samt en marknadsekonomutbildning. Hon är författare till åtta böcker, till exempel ”Jag vill vara glad!”, ”Skapa arbetsglädje!” samt ”Greppa förändring”.

Christina Stielli syns flitigt i TV4 Nyhetsmorgon där hon ofta pratar om stresshantering och arbetsrelaterade frågor inom välmående. Boka en föreläsning med Christina Stielli om du är nyfiken på varför just hon är utsedd till Årets Talare!

Foto: Kristian Pohl

Hur gör vi med arbetsglädjen?
En föreläsning om bättre samarbete och bättre resultat.
Det talas mycket om att ’hitta’ olika saker – hitta lugnet, hitta kraften, hitta arbetsglädjen. Men arbetsglädje går inte att hitta, den går bara att skapa. Tillsammans, genom att inse att det är medarbetarna som skapar arbetsmiljön, och att alla har ansvar för vad vi väljer att bidra med på jobbet. Det är dags att ta glädjen på allvar eftersom man ser direkta kopplingar till mer lojala medarbetare, färre sjukskrivningar, högre produktivitet, bättre samarbeten och bättre resultat. Skaffa hjälp på vägen i form av insikter, konkreta exempel och tankeväckande historier från verkligheten. Förmedlat med en stor portion berättarglädje.

Hur hittar vi motivationen nu då?
En föreläsning som handlar om motivation och arbetsglädje under en pandemi.
Det nya normala har ingen av oss någonsin befunnit sig i tidigare. Många arbetsplatser har bestämt att man fortfarande ska arbeta hemifrån, andra arbetsplatser har inte den möjligheten. Oavsett så är det här helt nya och andra förutsättningar för oss alla, var vi än befinner oss. En del har mer jobb än andra, en del blev av med sina jobb. En del saknar det sociala och har tröttnat på hemmakontoret. Var vi än befinner oss kan det vara tufft med motivationen när vi inte kan ha gemensamma aktiviteter och träffar och det blir svårt med sammanhållningen när alla sitter hemma och arbetar. Det här är en föreläsning om just detta. Och hur vi hittar motivation och glädjen på jobbet när världen går igenom en pandemi.

Greppa Förändring
En föreläsning om att hantera förändringar på jobbet.
Utan förändringar stannar världen. Samma sak gäller organisationer och människor. Förändringar är helt enkelt nödvändiga för att utvecklas. Problemet är att vår hjärna inte alls gillar dem. Förändringar tar massor av energi och rör till vårt liv och våra rutiner, oavsett om det handlar om datasystemet, kaffemaskinen eller arbetssättet. Kommer jag att gilla det nya? Klara av det? Vad händer med mitt jobb? Ingen kan förväntas älska alla förändringar, men vi måste hantera dem och vi vill må bra under tiden. Både som individer och som grupp. Med spännande studier som visar att vi till och med blir mer intelligenta av förändring blir den här föreläsningen en bra början för att förstå våra mekanismer och så smått börja tycka att förändring faktiskt kan vara riktigt bra och kul!

Det positiva ledarskapet
En föreläsning om att leda genom positiv förstärkning.
Föreläsningen tar upp forskning, exempel och inkluderar en aktiv workshop för att skapa verktyg att implementera i arbetsgruppen och som passar för vilken chef och ledare som helst. Kraften som kommer ur ett aktivt positivt ledarskap skapar garanterat en bättre arbetsmiljö, en mer välmående och därmed mer produktiv och effektiv personal som i sin tur leder till ett enklare jobb för ledar-en och ett framgångsrikt resultat.Positivt ledarskap är en underhållande och interaktiv föreläsning med workshops och gruppdiskussioner. Halvdagen fylls av konkreta exempel, spännande forskning, erfarenhetsutbyte och energi för ett helt kraftverk.

Lyckas med självledarskapet
En föreläsning om självledarskap – hur medarbetare behöver rätt förutsättningar för att kunna leda sig själva.
Plötsligt står vi i en omorganisation eller drabbas av en förlust vi inte kan påverka. Vi tappar balansen och det är lätt att hamna i både skitsnack och gnäll på arbetsplatsen. Självledarskap är att träna på hur vi förhåller oss till det som sker.
Att kunna leda sig själv genom livet är kanske det viktigaste vi kan lära oss. Det handlar om att förstå vad jag har och vad jag behöver för att kunna fortsätta utvecklas och lyckas i min yrkesroll såväl som i min roll som privatperson. Jag lär mig om mina drivkrafter och om vikten att ha ett syfte, om mina personliga mål, mina tillkortakommanden, mina styrkor och färdigheter.  En föreläsning om självledarskap och om att växa som människa i en organisation och arbetsgrupp. Om påverkan i medarbetarskapet, om förhållningssätt till arga kollegor och irriterade kunder. Om hållbara prestationer och relationer i en organisatorisk kontext.

………………………………………………….

Christina Stielli kan du boka för en föreläsning 20 minuter till 2 timmar eller workshop halvdag/heldag. Hon tar också uppdrag som moderator, även på engelska. Hon är en varm, tydlig och rolig moderator.

Boka Christina Stielli på 031-780 32 35.

Swedbank
Skatteverket
Åklagarmyndigheten
YBC Gymnasiet
Rädda Barnen
Osby Kommun
Webbdagarna

Utsedd till Årets Talare två år i rad
Författare till 8 böcker

 • Kan vara den mest engagerande och roliga externa talare jag sett och hört. Definitivt högsta möjliga betyg!

  • Åhörare, Pensionsmyndigheten
 • Tack än en gång för din inspirerande föreläsning. Den var mycket uppskattad både bland hos chefer och hos övriga medarbetare. Du fick oss alla känna oss upprymda och inspirerade att i större utsträckning ta eget ansvar för våra liv – inte minst på arbetet.

  • Fredrik Skoglund, Åklagarmyndigheten Bergslagen
 • Du fick fram ditt budskap, och det vi önskade, på ett helt fantastiskt sätt. Mycket tack vare din energi och positiva framtoning, men också med det djup som kommer av egen erfarenhet.

  • Ann-Sofie Bramell, Swedbank
 • Christina berör på djupet med mycket inspiration och värme, hon tar upp svåra och känsliga frågor med mycket humor och når fram.

  • Åhörare, Tre Stiftelser
 • Kan vara den mest engagerande och roliga externa talare jag sett och hört. Definitivt högsta möjliga betyg!

  • Åhörare, Pensionsmyndigheten
 • Tack än en gång för din inspirerande föreläsning. Den var mycket uppskattad både bland hos chefer och hos övriga medarbetare. Du fick oss alla känna oss upprymda och inspirerade att i större utsträckning ta eget ansvar för våra liv – inte minst på arbetet.

  • Fredrik Skoglund, Åklagarmyndigheten Bergslagen
 • Du fick fram ditt budskap, och det vi önskade, på ett helt fantastiskt sätt. Mycket tack vare din energi och positiva framtoning, men också med det djup som kommer av egen erfarenhet.

  • Ann-Sofie Bramell, Swedbank
 • Christina berör på djupet med mycket inspiration och värme, hon tar upp svåra och känsliga frågor med mycket humor och når fram.

  • Åhörare, Tre Stiftelser
Close