Anna Johannesson

Ordningsexpert och inspiratör

Alla vet hur det är att rensa och göra sig av med saker, vare sig man tycker om det eller inte. Anna Johannesson är beteendevetare, ordningsexpert och inspiratör. Hennes föreläsningar bjuder på hög igenkänningsfaktor och massor med praktiska tips. På ett humoristiskt sätt beskriver Anna olika personligheter och hur motivationen och effektiviteten ökar både i hemmet och på arbetsplatsen när man sorterar bort ”bra att ha”-sakerna. Boka en inspirerande föreläsning med Anna Johannesson här.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Direkt - Kontakt

Rubriker

  • Vem är Spara och vem är Slänga - hur skall de rensa tillsammans?
  • Organisera dina saker på ett hållbart sätt och vinn tid, pengar och energi
  • Rensa dig till ett lättare liv

Presentation

Har ditt företag anlitat flera olika organisationskonsulter för att få ordning på bolagets inventarier? Eller har du kört fast hemma och får inte ordning fastän du köpt nya förvarningssystem? Har du tänkt på att ni kanske börjat i fel ände?

Anna Johannesson driver företaget OrdningsGuiden som hjälper människor att rensa och skapa ordning både hemma och på jobbet. Hon förklarar att det är viktigt att svara på frågan Varför när man vill skapa en förändring.

Ofta lever en Sparare och en Slängare ihop. Även på arbetsplatsen skall Spararen och Slängaren samsas. Hur gör man när man behöver rensa och få ordning men inte vill slita på relationerna? På ett engagerande och konkret sätt beskriver Anna hur man motiverar fram nya sätt att tänka på rensning och hur man skapar ordning. På föreläsningen får ni skratta men samtidigt se att ordning inte behöver vara så svårt.

Anna som jobbat på både stora och små företag har erfarenhet av hur viktigt det är att nå fram till alla medarbetare (både Sparare och Slängare). Att alla vet Varför, vilket leder fram till motivation och effektiva resultat utan konflikter. Annas framträdande förenar nytta med nöje, ni får en rolig stund som ni har nytta av både på jobbet och hemma.

Boka en föreläsning med Anna Johannesson på teman som berör effektivitet, ordning, förvaring, hållbarhet, tid, energi och balans i livet.

KONTAKT
Anna Johannesson
076-8833266
anna@ordningsguiden.se
OrdningsGuiden.se

Villa Hem & Bostadsrättsmässan
HomeSweetHome-mässan
Kungsbacka Kommun
Almi

– Ordningsexpert och inspiratör
– Beteendevetare inom socialpsykologi
– Yrkesverksam som rekryterare på flera av Sveriges största företag