Dorotea Pettersson

Tidscoach och föreläsare

Dorotea Pettersson är tidscoach, föreläsare samt författare. Hon hjälper människor förstå sitt förhållningssätt till tid och hur det påverkar både arbete och fritid. Genom att prata om morgonstundens betydelse ringar Dorotea in tidsaspektens problematik och planeringens betydelse i våra liv. Hon har skrivit boken "5 AM är ingen tidpunkt. Det är en livsstil" som sålde slut på två dagar samt boken Tid för te: Fokus. Sinnesro. Kreativitet.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Från tickande bomb till tick i takt
  • Ditt förhållningssätt till tid avgör hur väl du utför ditt arbete
  • 5 AM är ingen tidpunkt. Det är en livsstil
  • Tid för te - de viktiga pauserna

Presentation

Dorotea är pedagogen som blev utbränd och aldrig återgick till sitt arbete som lärare. Istället stannade hon hemma med sin då tvååriga dotter och funderade på vad hon skulle arbeta med istället. Hon beslutade att kombinera sina universitetsstudier i psykologi med en coachutbildning. Idag driver Dorotea det egna företaget THE 5 AM ACADEMY by dorro där hon coachar människor i det privata och inom företag till tidsvinst.

I september 2014 gav hon ut sin bok ”5 AM är ingen tidpunkt. Det är en livsstil” i samband med Bokmässan i Göteborg. I samband med utgivningen av boken var hon med i TV 4 Nyhetsmorgon och har sedan varit med i otaliga radioprogram och tidningar.

Dorotea får ofta höra att hon talar direkt till varje person i publiken. Hon älskar att föreläsa och gör det med glimten i ögat samtidigt som hon levererar enkla verktyg att använda direkt. Hon delar med sig av sina personliga erfarenheter om hur det är att gå från utbränd till fungerande igen och hur detta har lett till att hon tagit fram sitt tidskoncept. Hennes pedagogiska sinne lyser igenom i allt hon gör.

Doroteas morgonritual, som hennes bok bygger på, har hjälpt otaliga människor att få bättre ordning i sin vardag men framför allt mer tid till att göra det de tidigare önskade de hann med. Hennes koncept både hyllas och provocerar. Boka en föreläsning med Dorotea om du också vill gå från stress till tydliga mål, tidsvinst och resultat.

Makajo AB
IDG QIN
Stadsmissionen
Tekniska Universitetet Uppsala

 

Författare till boken 5 AM är ingen tidpunkt. Det är en livsstil och Tid för te: Fokus. Sinnesro. Kreativitet
Diplomerad Hälsocoach
Fild kand. i pedagogik samt psykologi