Kristin Kaspersen

Stark föreläsare med vardagspuls

Kristin Kaspersen är en omtyckt konferencier, moderator och föreläsare som till exempel har programlett TV4 Nyhetsmorgon, Idrottsgalan och Fångarna på Fortet. Hon föreläser kring hälsa och att hitta lugnet i en stressig vardag. På det temat har Kristin även gett ut en bok och lanserat en app som förenklar livet. Boka Kristin Kaspersen för en föreläsning eller som moderator till ditt event.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Rimliga mål som motiverar
  • Funktionell träning för kropp och själ
  • Välj tanke för en enklare vardag
  • Sann i kropp och själ
  • Hitta din unika rytm
  • Hitta och behålla motivationen, lugnet och harmonin
  • Sunt förnuft som hjälper dig att må bra
  • Att växa upp i offentlighetens ljus
  • Konferencier och moderator

Presentation

Redan vid 11 års ålder debuterade Kristin Kaspersen på teaterscenen i musikalen Pippi Långstrump. Sedan dess har hon växlat över till tv – och jobbat sig upp från sladdbärare och kaffekokerska till omtyckt och proffsig programledare i många olika produktioner både i England, Sverige och Norge. Kristin har även läst journalistik på Poppius Journalisthögskola och engelska på Stockholms Universitet.

I TV-rutan har vi bland annat sett Kristin Kaspersen i TV4 Nyhetsmorgon, Idrottsgalan, Humorgalan, Fångarna på Fortet, Förkväll och Biggest Looser. Hon har som yngsta person någonsin fått ta emot Hylandpriset för Sveriges mest populära tv-personlighet samt Aftonbladets tv-pris för Sveriges mest populära kvinnliga programledare.

Kristin har alltid haft ett stort hälsointresse och tillsammans med Bonnier Fakta har hon gett ut boken ”Stark i kropp och själ” och utvecklat en app som hjälper till att förenkla livet. I sina föreläsningar utvecklar hon poängerna med att ta hand om kropp och själ för att må bra, prestera bättre och göra vardagen roligare. Kristin hjälper er att hitta lugnet i en stressig vardag. Hon visar möjligheter och ger verktyg till alla oss som skulle vilja vara snällare mot oss själva, men tror oss sakna tid.

Kristin Kaspersen arbetar också som moderator och konferencier vid företagsevent eller officiella galor och festivaler. Med Kristin får man en erfaren och trygg moderator med smittande energi.

Water Front
Pippidagen
Hjärntillskott
Energidagen
Bilsportgalan
WomanAid
Grand Travel Award

Hylandpriset
Sommarpratare
Ambassadör för Linas Livsglädjefond
Utsedd till Sveriges mest populära kvinnliga programledare
Programledare Melodifestivalen