Årets Talare 2016 är Elaine Eksvärd och Titti Schultz!

8 feb 2017

Stort GRATTIS alla vinnare på Talargalan! Mycket välförtjänta föreläsare och moderatorer som var pristagare. Extra glada och stolta är vi såklart för att priset Årets Talare 2016 gick till föreläsare Elaine Eksvärd och att Titti Schultz utsågs till Årets Moderator 2016. Två proffsiga, roliga och modiga talare som är självklara stjärnor på scenen. Fler nominerade till Årets Talare hittar du här.

Föreläsare Elaine Eksvärd är Årets Talare 2016.

Elaine Eksvärd är Sveriges främsta retoriker och bokade föreläsare. Hon lär oss att snacka snyggt, genomskåda härskartekniker och hantera vardagsmakt. Hon har gjort retorik tillgängligt och roligt för alla – inte bara den som står i talarstolen. Dessutom är en hon modig barnrättskämpe som gör skillnad.

>> Läs mer och boka en föreläsning med Årets Talare 2016 Elaine Eksvärd här

Titti Schultz är Årets Moderator 2016.

Titti Schultz är en mycket uppskattade moderator och konferencier som vi har hört i radion i över 20 år. Snabba repliker, humor och trygghet får du med Titti Schultz som moderator. Hon har ett stort hjärta och samhällsengagemang som lyser igenom med värme. En moderator som alltid levererar på topp!

>> Läs mer och boka Årets Moderator 2016 Titti Schultz här

Elaine Eksvärd är Årets Talare 2016 och Titti Schultz är Årets moderator 2016.

Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka Årets Talare och Årets Moderator till ert nästa event. Eller önskar du en annan föreläsare, moderator, konferencier eller underhållare? Vi har Sveriges största nätverk av kvinnliga talare och hjälper dig gärna att matcha rätt talare med ert arrangemang.