Titti Schultz

Årets Moderator 2016

Lång erfarenhet från mediabranschen och tjugo år i direktsänd radio har gjort Titti Schultz till en av våra mest populära moderatorer, konferencierer och debattledare. Hon uppskattas särskilt för sina snabba repliker, humor och förmåga att få deltagarna att känna sig trygga. Och trygghet är också vad du som arrangör känner. Titti Schultz är ett superproffs som ser till att eventets syfte och röda tråd aldrig tappas bort. Boka Titti Schultz här!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Ett skarpt läge kräver skarpa strategier – föreläsning /utbildning i mediaträning

Presentation

Titti Schultz är känd från flera populära morgonprogram i radio, tex Vakna med NRJ och RIXmorronZoo. Hon har bla belönats med priset Årets Kvinnliga Programledare, Årets Morgonprogram och Guldhornet. Titti har ett stort samhällsintresse och deltar regelbundet i olika paneler på TV4.

Som moderator och konferencier har Titti Schultz lett alltifrån White Guide Galan till mindre nätverksträffar. Bland kunderna finns bla Nordea, Coca Cola och Visit Britain. Hennes långa erfarenhet som journalist och program­ledare på radio har gjort Titti till en oerhört skicklig konferencier. Hon är duktig på att få samtalet att flyta och hanterar oväntade situationer med enkelhet. Med värme, humor och trygghet får hon både ovana scendeltagare och statsministrar att känna sig bekväma i samtalet. Titti Schultz är prisad som Årets Moderator 2016.

Titti kan också anlitas för en föreläsning, workshop eller utbildning för tillfällen där det krävs mediaträning för offentliga personer och företagsledare. Hon är utbildad och har erfarenhet inom ämnen som kommunikation och krishantering. Titti hjälper er med konkreta och värdefulla kunskaper så att ni står rustade inför medias krav på snabba svar.

Boka Titti Schultz när ni önskar en proffsig och rutinerad moderator/konferencier/föreläsare med glimten i ögat.

Foto: Peter Knutson

Nordea
Unicef
Telenor
Skandia
Holistic
Coca Cola
Visit Britain
Mackmyra
Quality Hotels
White Guide Gala
Matrona nätverken
Återvinningsgalan

– Årets Moderator 2016
– Årets Kvinnliga Programledare
– Årets Morgonprogram
– Guldhornet