Åsa Degermark

Ledarskapscoach och fd chef Ericsson

20 år som chef varav de senaste åren mitt i centrum av digitalisering som kommunikationschef på Ericssons avdelning för teknik och innovation. Åsa Degermark vet vad som krävs för att lyckas i en digital värld. Hon sätter digitalisering i ett begripligt perspektiv och delar med sig av insikter, erfarenheter och exempel. Aktuell med boken ”Digitalt Ledarskap – utveckla din förmåga att leda i en digital värld”. Boka en föreläsning med Åsa Degermark om digitalisering, kommunikation och ledarskap!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

 • Digitalisering på ett begripligt sätt
 • Framgångsrikt ledarskap för en digital värld
 • Få med alla ombord – Kommunikativt ledarskap
 • Ledarskap och kommunikation i förändring
 • Åsa anpassar innehållet efter publikens önskemål och behov
 • Moderator

Presentation

Åsa Degermark är ledarskapscoach, författare och tidigare chef på Ericsson. År 2016 vann hon Gyllene Hjulet för årets bästa interna, digitala event.

Åsa har byggt sin kompetens under 20 år som chef, varav de senaste åren mitt i centrum av digitalisering. Som kommunikationschef på Ericssons avdelning för teknik och innovation har hon varit drivande eller delaktig i ett stort antal förändrings- och digitaliseringsprojekt med partners, start-ups eller andra industrier. Åsa är certifierad ledarskapscoach och utvecklar såväl ledare som ledningsgrupper. Hon är bl.a. anlitad av Novare Leadership Academy för ledarutveckling inom digitalt ledarskap och kommunikation. Åsa är även aktuell med boken ”Digitalt Ledarskap – utveckla din förmåga att leda i en digital värld” (2018).

Åsa Degermark har stor erfarenhet av scenframträdanden både på internationella arenor och i Sverige. I sina föreläsningar belyser Åsa Degermark förmågor och handlingar för ledare och ledningsgrupper som kan bli direkt avgörande för om ett företag lyckas eller inte med sin digitala ambition. Åsa tydliggör inte bara nya förhållanden och nya synsätt, utan ger också konkreta tips och verktyg hur ledare kan uppgradera sitt ledarskap och utveckla sin kommunikativa förmåga. I sin föreläsning bjuder Åsa på fakta, case och egna erfarenheter i en skön blandning.

Boka en föreläsning med Åsa Degermark på tema ledarskap, digitalisering och kommunikation!

Längd: ca 60 min
Språk: Svenska eller engelska

Åsa är också en erfaren moderator för konferenser och seminarier, både på engelska och svenska. Hon har hög teknisk förståelse och modererar gärna ämnen som rör teknik, digitalisering eller ledarskap och hälsa.

Boka Åsa Degermark som moderator eller för en föreläsning om digitalisering, kommunikation och ledarskap på 031-780 32 35.

Novare Leadership Academy
Ericsson
Efftre
Fonus
Quadriga Communication University
Mitthögskolan
European Communication Summit

– Över 20 års egen chefserfarenhet, bl.a. från Ericsson
– Författare till boken ”Digitalt Ledarskap – utveckla din förmåga att leda i en digital värld” (2018)
– Certifierad ledarskapscoach hos Euro Academy
– Vinnare av Gyllene Hjulet 2016 för att ha skapat Sveriges bästas interna event
– Svensk Skidlärarexamen

 • Grymt inspirerande och tar med mig saker direkt i mitt jobb.

  • Deltagare på Novares Women Executive Program
 • Grymt inspirerande och tar med mig saker direkt i mitt jobb.

  • Deltagare på Novares Women Executive Program
Close