Åsa Degermark

Ledarskap i en digital värld

Åsa Degermark är konsult, föreläsare, moderator och fd kommunikationschef på Ericsson. Hon hjälper ledare att lyckas i en digital värld och bidrar med insikter om AI och dess konsekvenser för det framtida ledarskapet. Aktuell med boken ”Future Boss – a no-nonsense guide to lead in times of AI”. Åsa sätter digitalisering i ett begripligt perspektiv och delar med sig av insikter, erfarenheter och exempel. Åsa har stor erfarenhet av den digitala kanalen, både som föreläsare och moderator.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

 • Framgångsrikt ledarskap i en digital värld
 • Future Boss - AI:s påverkan på ledarskapet i framtiden
 • Ledarskap på distans – hur lyckas du!
 • Moderator
 • Åsa anpassar innehållet efter publikens önskemål och behov

Presentation

Åsa Degermark är konsult, föreläsare och moderator med fokus att hjälpa ledare och företag att lyckas i en digital värld. Hon föreläser om nycklarna till framgångsrikt ledarskap och förklarar den digitala utvecklingen på ett begripligt sätt. Åsa är aktuell med boken ”Future Boss – a no-nonsense guide to lead in times of AI” där hon delar insikter om AI’s påverkan på ledare, medarbetare och företag. Som f.d kommunikationschef på Ericsson’s avdelning för forskning och innovation har hon en stor passion för vad teknik kan möjliggöra och brinner för att dela med sig av sina insikter och erfarenheter.

Redan 2013 började Åsa Degermark utveckla digitala events på Ericsson har sedan dess utvecklat och levererat ett stort antal digitala produktioner, både som innehållsproducent, talartränare, föreläsare eller moderator till kända varumärken. Hon har tilldelats flera priser, både nationellt och internationellt, för sina produktioner. Åsa Degermark förmedlar kunskap och insikter på ett tryggt och tillitsfullt sätt. Hennes passion för ämnet förmedlas till publiken med energi, goda exempel och konkreta tips för utveckling och förändring. Åsa är lika bra på engelska som på svenska

Boka Åsa Degermark som föreläsare eller moderator på teman kring ledarskap, AI, digitalisering och kommunikation!

Längd: ca 60 min
Språk: Svenska eller engelska

Åsa är också en erfaren moderator för konferenser och seminarier, både på engelska och svenska. Hon har hög teknisk förståelse och modererar gärna ämnen som rör teknik, digitalisering eller ledarskap och hälsa.

Boka Åsa Degermark som moderator eller för en föreläsning om digitalisering, kommunikation och ledarskap på 031-780 32 35.

Novare Leadership Academy
Ericsson
Samhall
Volkswagen
Aveva – Engage Conference 2019
Bengt Dahlgren
Mälardalens Högskola
Göteborgs Stad
Burlövs Kommun

– Över 20 års egen chefserfarenhet, bl.a. från Ericsson
– Författare till ”Future Boss – a no-nonsense guide to lead in times of AI” (2020)
– Författare till boken ”Digitalt Ledarskap – utveckla din förmåga att leda i en digital värld” (2018)
– Certifierad ledarskapscoach hos Euro Academy
– Vinnare av Gyllene Hjulet 2016 för att ha skapat Sveriges bästas interna event
– Svensk Skidlärarexamen

 • Grymt inspirerande och tar med mig saker direkt i mitt jobb.

  • Deltagare på Novares Women Executive Program
 • Grymt inspirerande och tar med mig saker direkt i mitt jobb.

  • Deltagare på Novares Women Executive Program
Close