Cajsa Rännar

Journalist och friluftsfrämjare

Cajsa Rännar är chefredaktör och trebarnsmamma som genom att göra små förändringar i vardagen och i sitt sätt att tänka har gått från sur, trött och stressad soffpotatis till stark och motiverad friluftsnörd. Och kan hon så kan du! I högt tempo och med en massa inspiration får du verktyg att använda den kraft och det lugn och som finns i naturen, på egen hand eller tillsammans med familjen. Boka Cajsa Rännar som moderator eller för en föreläsning om friluftsliv, hälsa och träning.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Vandring är det nya yoga
  • Från sur soffpotatis till vältränad och trygg friluftsnörd
  • Om du fortsätter göra likadant kommer inget att förändras. Vad skaver i ditt liv?
  • Bygg din story – om kraften i sociala medier, om man använder dem rätt
  • Moderator inom hälsa, outdoor, friluftsliv, sport och träning

Presentation

Hälsa är mer än timmar på gymmet och nyttig mat. Det handlar om balans, motivation och att hitta kraften att prioritera sig själv.

Cajsa Rännar är journalist, chefredaktör, passionerad skidåkare och utbildad barnledare i Friluftsfrämjandet. Med en trygg uppväxt i friluftslivet och skidåkningen tappade hon ändå bort sig när barnen kom och hon fastnade, som många andra, mellan tvättberget och TV-soffan, med stress och dålig ork som resultat.

Men det går att förändra. Utan så mycket fokus på prestation, tider, lopp och resultat går det att bygga styrka, både fysiskt och mentalt, som hjälper dig igenom vardagens hinderlopp. Men det händer inte av sig själv. Du måste välja, prioritera och faktiskt satsa en smula, sätta upp mål och fundera på vad det är värt att nå dem.

Med hjälp av fakta, forskning och egna erfarenheter bjuder Cajsa Rännar prestigelöst och avslappnat på sin resa från soffan via en utmattningsdiagnos till en stark och trygg bas i både kropp och knopp, med mängder av konkreta tips och råd, från både träning, friluftsliv och familjeliv. Med stor kunskap om och erfarenhet från fjäll, vandring och hur naturen påverkar oss får du med dig inspiration, verktyg och lust att själv våga prova.

Varje föreläsning anpassas efter vad kunden specifikt behöver vid det givna tillfället, men här är grundidéerna.

Längd: ca 30-50 min

Vandring är det nya yoga – naturen ger gratis medicin för både kropp och knopp, såhär funkar det! Inspiration, konkreta tips och en spark i baken att våga prova.

Från sur soffpotatis till vältränad och trygg friluftsnörd – min egen resa späckad med forskning, fakta och konkreta tips till motivation, lust och kraft.

Om du fortsätter göra likadant kommer inget att förändras. Vad skaver i ditt liv? Vilken förändring skulle du vilja se? Vilket litet steg kan du ta imorgon för att börja din förändringsresa? Baserat på både professionella och personliga förändringresor, med forskning, fakta och personliga erfarenheter vågar vi glänta på fönstret till drömmar, utveckling och nya stigar.

Bygg din story – om kraften i sociala medier, om man använder dem rätt. För individer och små organisationer, ideella och professionella, som behöver jobba med sociala medier utan stöd av professionella kommunikatörer.

Boka Cajsa Rännar som moderator eller för en föreläsning om friluftsliv, hälsa och träning på 031-780 32 35.

Friluftsfrämjandets 125-årsjubileum
Adventure Academy
Scandinavian Outdoor Group
Korpen
Mandel and Friends PR
Södertörns högskola
Höstglöd i Åre

– Chefredaktör Magasin Friluftsliv
– Journalist och friluftsnörd
– Trebarnsmamma och utbildad barnledare i Friluftsfrämjandet
– Tidigare kundservicechef i stor förändringsprocess