Cajsa Rännar

Miljö- och friluftskunnig moderator

Cajsa Rännar är en rutinerad journalist som i över 10 år rört sig i området kring friluftsliv, natur, resor och hälsa. Hon har ett tryggt och charmigt sätt på scenen och passar som konferencier eller moderator i de flesta sammanhang, inte minst när det handlar om natur, friluftsliv och folkhälsa. Det norrländska lugnet får alla gäster att prestera sitt bästa, ständigt med en rapp följdfråga på tungan och ett skratt i ögonvrån. Boka Cajsa Rännar som moderator eller föreläsare här!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Berätta din historia - om urval, tilltal och bildens kraft. En grundkurs i storytelling för ovana some-användare
  • Få svar på din fråga - en konkret föreläsning i intervjuteknik ur ett journalistiskt perspektiv
  • Varför vandring är det nya yoga - om friluftslivets och naturens läkande kraft. En konkret och användbar inspirationsföreläsning
  • Moderator

Presentation

Hälsa är mer än timmar på gymmet och nyttig mat. Det handlar om balans, motivation och att hitta kraften att prioritera sig själv.

Cajsa Rännar är journalist, chefredaktör, passionerad skidåkare och utbildad barnledare i Friluftsfrämjandet. Med en trygg uppväxt i friluftslivet och skidåkningen tappade hon ändå bort sig när barnen kom och hon fastnade, som många andra, mellan tvättberget och TV-soffan, med stress och dålig ork som resultat.

Men det går att förändra. Utan så mycket fokus på prestation, tider, lopp och resultat går det att bygga styrka, både fysiskt och mentalt, som hjälper dig igenom vardagens hinderlopp. Men det händer inte av sig själv. Du måste välja, prioritera och faktiskt satsa en smula, sätta upp mål och fundera på vad det är värt att nå dem.

Med hjälp av fakta, forskning och egna erfarenheter bjuder Cajsa Rännar prestigelöst och avslappnat på sin resa från soffan via en utmattningsdiagnos till en stark och trygg bas i både kropp och knopp, med mängder av konkreta tips och råd, från både träning, friluftsliv och familjeliv. Med stor kunskap om och erfarenhet från fjäll, vandring och hur naturen påverkar oss får du med dig inspiration, verktyg och lust att själv våga prova. Som utbildad journalist har Cajsa Rännar jobbat med nyhetsrapportering i många år och är också kunnig inom storytelling, intervjuteknik och mediaträning vilket hon föreläser inom.

Med sin trygghet, charm och norrländska lugn passar Cajsa Rännar som konferencier eller moderator i de flesta sammanhang, men såklart lite extra när de handlar om natur, rörelse, friluftsliv och folkhälsa.

Foto: Malin Därth

Varje föreläsning anpassas efter vad kunden specifikt behöver vid det givna tillfället.

Längd: ca 30-50 min

Vandring är det nya yoga – naturen ger gratis medicin för både kropp och knopp, såhär funkar det! Inspiration, konkreta tips och en spark i baken att våga prova.

Berätta din historia – om kraften i sociala medier, om man använder dem rätt. För individer och små organisationer, ideella och professionella, som behöver jobba med sociala medier utan stöd av professionella kommunikatörer.

Få svar på din fråga – hur får man en person att öppna sig och berätta det där lilla extra? Hur får man svar även på de kontroversiella och obekväma frågorna? En grundkurs i intervjuteknik ur ett journalistiskt perspektiv.

Boka Cajsa Rännar som moderator eller för en föreläsning om friluftsliv, hälsa och träning på 031-780 32 35.

Friluftsfrämjandets 125-årsjubileum
Studio Friluftsliv (TV-produktion)
Länsstyrelsen Värmland
Adventure Academy
Scandinavian Outdoor Group
Mandel and Friends PR
Södertörns högskola

– Chefredaktör Magasin Friluftsliv sedan 10 år tillbakA
– Regelbundet anlitad expert i frilufts- och allemansrättsliga frågor i både Sveriges Radio, SVT och TV4
– Journalist och friluftsnörd