Carin da Silva

Dansande konferencier

Vi lärde känna Carin da Silva när hon var professionell dansare i TV4:s Let’s dance. Sedan dess har hon bla varit programledare för Förkväll, AdamLive och Kändishoppet på TV3. Carin da Silva är en energigivande, kunnig och mångsidig konferencier som passar alla typer av publiker. Med varm energi skapar hon en trygg känsla både för talare och publik. Boka Carin da Silva som moderator eller konferencier här!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Konferencier
  • Moderator
  • Programledare
  • Dansinstruktör

Presentation

Med en positiv energi tar sig Carin an nya utmaningar med ett leende. Det bästa hon vet är att utmana sig själv och att underhålla. Med en kombination av sång, dans, teater och förmågan att fånga en publik är Carin väldigt formbar och passar därför för det mesta.

Carin da Silva har hållit på med dans i hela sitt liv och har tagit flera SM-Guld och var med och representerade Sverige i EM och VM ett flertal gånger.

Hon utbildade sig på musikalutbildningen på Balettakademien i Göteborg. Vi lärde känna henne när hon var med som en av de professionella dansarna i TV4:s succéprogram Let’s dance 2006-2008. Vi har sett henne som Hallåa på TV4, programledare för Förkväll, AdamLive och Kändishoppet på TV3.

Hon står ofta och gärna som konferencier på allt ifrån Idolturnén (2010) i stora arenor till mindre företagsgig.

Carin kan bokas som: konferencier, moderator, programledare, dansinstruktör, film/tv-medverkan.

Fotot: Robert Eldrim

Dansare i Let´s Dance
Guld i ungdoms-SM i dans
#AdamLive
Förkväll
Startat hundcafé