Ebba Kleberg von Sydow

Stilsäker konferencier och föreläsare

Ebba von Sydow är journalisten, programledaren och föreläsaren som har gjort en strålande mediekarriär och byggt ett starkt personligt varumärke. Som föreläsare ger hon trendrapporter inom livsstil och mode, talar om hur man bygger sitt personliga varumärke och är en stark förebild för många kvinnor. Med höga ambitioner och målmedvetet arbete har hon gjort en karriärresa att beundra. Ebba von Sydow kan du boka som konferencier eller som föreläsare om mode, stil och personligt varumärke.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Mode - trendrapport / säker stil
  • Så bygger du ditt personliga varumärke
  • Dina bästa modeinvesteringar – så bygger du upp en vinnande garderob
  • Trendspaning kring framtidens shopping
  • Stiltips till kvinnor i karriären

Presentation

Ebba von Sydow som är född och uppvuxen i Göteborg har tidigare arbetat för SVT, bland annat som programledare för Gokväll. Nu är hon programledare för Nyhetsmorgon på TV4. Ebba har ett förflutet som chefredaktör för Sveriges största tjejtidning, Veckorevyn, som chef för Expressen Fredag, på Sveriges radio P3 och som innehållsansvarig för ”Det kungliga bröllopet” i SVT. Ebbas blogg är en av landets mest välbesökta.

Ebba von Sydow är en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare inom trender och mode. Tillsammans med Emilia de Poret har hon skrivit boken Säker Stil och driver podden med samma namn. Ebba är en förebild för många kvinnor och ett utmärkt exempel på hur långt man kan nå med höga ambitioner, hårt jobb och målmedvetet.

Som föreläsare är Ebba von Sydow alltid mycket påläst, inspirerande och underhållande. Ebba arbetar också som moderator och konferencier, något hon har god vana från genom programledarrollen.

SVT
Gnistra Kommunikation
Studieförbundet Vuxenskolan
Nykarleby Arbis
Handelsakademien

Programledare för SVT:s Go´Kväll och Det kungliga bröllopet
Tidigare chefredaktör för Veckorevyn
Tidigare chef för Expressen Fredag
Musikredaktör på P3
Krönikör och debattör