Cecilia Duberg

Hälsopsykolog och mental tränare

Leg. psykolog, mental tränare och författare till de uppmärksammade böckerna Lejonagendan och Elefanteffekten. Vissa dagar tränar Cecilia Duberg ledare, elitidrottare och högpresterande team att nå toppresultat, andra leder hon tystnadsretreat för människor som behöver ta en paus från ”att göra”. Cecilia hjälper oss att skapa skarpa sinnen, starka team och modiga ledare. Boka en föreläsning med Cecilia Duberg om teamwork, självledarskap, mental träning, förändring och personlig utveckling.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

 • Elefanteffekten - starka team och lyckade samarbeten
 • Lejonagendan - självledarskap och mental träning
 • Våga tänka nytt! – från motgång till framgång
 • Konsten att bestämma sig – 5 nycklar till ALL IN
 • Skräddarsydda team och ledarutvecklingsprogram
 • Yoga och meditation

Presentation

Cecilia Duberg är legitimerad psykolog, mental tränare och författare – specialiserad inom hälsopsykologi, grupputveckling och ledarskap. Hon är tränad i USA, England och Sverige. Efter psykologiexamen började hon sin karriär vid Arbets- och miljömedicinska kliniken, och har därefter vidareutbildat sig vid flera internationella institut, bland annat Institute of Coaching vid Harvard University och studier i systemteori vid SCT-RI.

Idag driver Cecilia Duberg flera egna mottagningar och coachar individer och grupper genom utveckling, stöttar organisationer genom förändring och ger verktygen för att tänka klart i skarpt läge. Cecilia brinner för att leverera psykologiska strategier som ger resultat. Som ledarskapscoach och mental tränare har hon hjälpt idrottsstjärnor, artister och ledare att nå topprestationer. När hon inte coachar leder hon tystnadsretreat runt om i världen, för individer som behöver bara få vara.

År 2017 debuterade Cecilia Duberg med boken Lejonagendan – en bok om självledarskap och mental träning i vardagen. Inom 4 veckor blev den en bestseller och har idag hjälp tusentals människor mot ett starkare självledarskap. 2018 släpptes uppföljaren om teamledarskap: Elefanteffekten – för djupare relationer, starkare team och lyckade samarbeten.

Cecilia Duberg är en inspirerande föreläsare som bjuder på konkreta exempel, övningar och en ödmjuk inställning till den mänskliga faktorn vilket gör det både roligt och lärorikt att lyssna på henne. Med vetenskaplig förankring och stor praktisk erfarenhet föreläser Cecilia Duberg om det som får individer, team och organisationer att lyckas med förändring, utvecklas och må bra längs resans gång – i en tid då vi behöver det som mest.

Boka en föreläsning med Cecilia Duberg på teman kring ledarskap, team, förändring, mental träning och personlig utveckling.

Legonagendan – självledarskap och mental träning
Ta del av Lejonagendans 8 mentala förmågor för stark hälsa och inre skärpa. Föreläsningen handlar om kraften i att vara människa, och bygger på boken med samma namn. Träna dig själv att växa av utmaningar, istället för att överväldigas av dem. Du får konkreta råd för mental vardagsträning – även när det är bråttom och mycket.

Elefanteffekten – starka team och lyckade samarbeten
Elefanteffekten handlar om relationer och teamledarskap, om vad som får grupper och samhällen att utvecklas i en tid då världen behöver det som mest. Pedagogiskt och konkret lyfter Cecilia Duberg fram det som händer inom och mellan människor när kraven ökar och ger er insikter och verktyg för framgång, hälsa och personlig utveckling.

Våga tänka nytt! – från motgång till framgång
Inget triggar oss människor så mycket som förändringar och vi står inför dem hela tiden. Ibland för att vi vill, ibland för att vi behöver och ibland för att vi inte har något val. Hur tar man sig an förändringar och utveckling på ett framgångsrikt sätt? Varför är det svårt? Hur hittar man nya sätt att förhålla sig till det som fortfarande är obekant och skrämmande?

Cecilia Duberg lyfter med vetenskaplig förankring det som får individer, team och organisationer att lyckas med förändring och utveckling. Hon beskriver hur vi kan få en klarare och skarpare tillgång till de resurser vi redan har, och lär oss lyssna och lyfta varandra i resan genom förändring.

Boka en föreläsning med Cecilia Duberg på teman kring ledarskap, team, förändring, mental träning och personlig utveckling på 031-780 32 35.

Almi
Örebro län
Ålands landsbygdcentrum
Varbergs Stadshotell
Delegia
Workout Åre
4 good
Easyfairs
Spring Time Travel
Kandidata
1.6 miljoners klubben
Prana Festival

– Författare till Elefanteffekten: För djupare relationer, starkare team och lyckade samarbeten (2018)
– Författare till Lejonagendan: Framgångsrikt ledarskap genom stark hälsa och mental träning (2017)
– Driver tre coachingmottagningar
– Vidareutbildad i USA och England vid Institute of Coaching vid Harvard University och vid SCT-RI
– Leg. psykolog samt skolad i integrativ psykoterapi med fördjupning KBT, ACT och SCT

 • Kände mig stark i både kropp och själ när jag gick ut därifrån så jag rekommenderar Dig varmt att lyssna på Cecilia när du har tillfälle eller köp boken!

  • Susanne Nordh, Nordh Consulting
 • Jag har hört Cecilia föreläsa massor av gånger, men lär mig något nytt varje gång.

  • Maya Nestorov
 • Kände mig stark i både kropp och själ när jag gick ut därifrån så jag rekommenderar Dig varmt att lyssna på Cecilia när du har tillfälle eller köp boken!

  • Susanne Nordh, Nordh Consulting
 • Jag har hört Cecilia föreläsa massor av gånger, men lär mig något nytt varje gång.

  • Maya Nestorov
Close