Mia Törnblom

En av Sveriges mest anlitade föreläsare

Möt Mia Törnblom, en av Sveriges mest populära föreläsare som med äkta engagemang och livsglädje inspirerar alltifrån chefer till skolelever till en starkare självkänsla och mod att leva ett bättre liv. Hon är dessutom vägledare och författare bakom ett flertal böcker. Mia har en erfarenhetsbaserad bakgrund och är ett levande bevis på hur långt man kan nå utan ett enda universitetspoäng.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Mia specialskriver och anpassar alltid sitt material, där hon utgår från ämnena motivation, mental träning, självkänsla, personlig utveckling och personligt ledarskap.

Presentation

Mia Törnblom är den framgångsrika entreprenören, föreläsaren och författaren som vill ge människor mod och inspiration till att leva ett bättre liv. Mia har en erfarenhetsbaserad bakgrund och är ett levande bevis på hur långt man kan nå utan ett enda universitetspoäng. Hon medverkar också i olika näringslivsprojekt och mentorprogram samt bedriver en ideell verksamhet med unga tjejer på fängelser och i skolor.

Som föreläsare är hennes områden är motivation, personlig utveckling, mental träning, personligt ledarskap och självkänsla. Hon förklarar att med god självkänsla fungerar vi bättre, både som medarbetare och ledare. Med låg självkänsla spelar det ingen roll vad vi erövrar eller hur högt vi når, vi kommer ständigt att vara rädda för att misslyckas.

Hon är författare till Självkänsla Nu! och fortsättningen Mera Självkänsla. Hennes senaste bok som utkom förra året heter ”Du leder”, hennes första bok om att leda andra. Hon har också haft en egen TV-show i TV3, Nyberg & Törnblom tillsammans med Reneé Nyberg.

Syftet med Mias föreläsningar är att ge mod och inspiration till ett bättre liv genom att stärka självkänslan och arbeta med personlig utveckling. Hennes åhörare är allt ifrån grupper av högt uppsatta chefer till enskilda privatpersoner. Oavsett vilka hon pratar till förmedlar hon livsglädje och inspiration till hur vi blir starkare, lyckligare och framgångsrikare människor. Alltid med ett äkta engagemang och en härlig utstrålning.

Wallenstam
PEAB
Kriminalvården
ICA
AstraZenica
Ikea
Karolinska
Handelsbanken

Programledare för programmet Nyberg & Törnblom på TV3
Expert i Leva och Aftonbladet
Författare till ett flertal böcker