Mia Törnblom

En av Sveriges mest anlitade föreläsare

Mia Törnblom är en av Sveriges mest populära föreläsare! Med sin humor, energi och närvaro inspirerar Mia alltifrån chefer till skolelever om konsten att leda sig själv - och mycket mer. Hon är författare till tio böcker och har tagit emot talarpriser i både Sverige och Norge. Med sitt målande sätt att skapa igenkänning levererar hon alltid 100%. Boka en minnesvärd föreläsning med Mia Törnblom på teman kring kommunikation, teamutveckling, självledarskap och konflikthantering.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

 • HUR SVÅRT KAN DET VARA? Om konsten att leda sig själv och andra
 • KLART DU KAN! Om självledarskap, medkänsla och tillit.
 • KONFLIKTHANTERING I PRAKTIKEN Om kommunikation, konflikthantering och samarbete
 • RÄTT HÅLL PÅ RÄTT SÄTT Om effektiva team, att nå sina mål och att göra varandra bättre
 • Mia Törnblom specialskriver och anpassar alltid sitt material.

Presentation

Mia Törnblom är föreläsaren som alltid ger 100% av sig själv, och lite till. Hon är otroligt skicklig på att läsa av en grupp och kan tack vare sin gedigna erfarenhet plocka fram precis det som behövs i varje givet sammanhang. Mia vet exakt vad som är mest givande för åhörarna att få till sig, oavsett om hon pratar kommunikation, konflikthantering, självledarskap eller teamutveckling. Hon är specialist på att måla upp scenarier med hög igenkänningsfaktor, vilket dels gör hennes budskap lätta att applicera på den egna situationen, plus att vi får skratta väldigt mycket tillsammans!

Mia Törnblom har hjälpt flera tusen personer till utveckling och är en av Skandinaviens främsta föreläsare och utbildare. Oavsett om Mia jobbar med ledningsgrupper i näringslivet eller svenska damlandslaget i fotboll, så tenderar samarbetena att fortsätta över lång tid eftersom de visar sig vara så givande.

Mia Törnblom har skrivit tio böcker, bl.a Självkänsla Nu, Du leder och Ta plats, vilka har sålts i miljoner exemplar både i Sverige och internationellt. Hon har tagit emot flera utmärkelser som talare, både i Sverige och Norge. Mia har också haft en egen TV-show i TV3 tillsammans med Reneé Nyberg.

Det är svårt att inte bli smittad av Mia Törnbloms positiva energi. Kombinationen av glädjen, humor och de konkreta metoderna för utveckling är nyckeln till varför Mias föreläsningar är så uppskattade. Även om man gapskrattat halva tiden så går man därifrån och känner att ”Äntligen blev det konkret och görbart”! Många gånger har Mia varit det avgörande startskottet när en individ eller arbetsgrupp behövt hitta nya riktningar och förhållningssätt till tillvarons utmaningar.

Boka en inspirerande föreläsning med Mia Törnblom på teman kring kommunikation, motivation, personlig utveckling, team och ledarskap här!

Wallenstam
PEAB
Kriminalvården
ICA
AstraZenica
Ikea
Karolinska
Handelsbanken

Programledare för programmet Nyberg & Törnblom på TV3
Expert i Leva och Aftonbladet
Författare till ett tiotal böcker

 • En fantastisk föreläsning som var av toppklass, Mia fick med sig allt och lite till av vad vi förväntade oss - hon satte guldramen på vår planeringsdag.

  • Sofia Söderholm, Närsjukvården IVAK Kalix
 • En fantastisk föreläsning som var av toppklass, Mia fick med sig allt och lite till av vad vi förväntade oss - hon satte guldramen på vår planeringsdag.

  • Sofia Söderholm, Närsjukvården IVAK Kalix
Close