Doreen Månsson

Programledare med mångfaldsfokus

Doreen Månsson är en prisbelönt programledare, producent och föreläsare som är skicklig på att lyfta viktiga samhällsfrågor och göra dem intressanta för olika målgrupper. Hon har nominerats till både Kristallen och Grammis för sitt arbete med mångfald, normer och fördomar. Doreen är även en omtyckt moderator som är van med såväl manus som improvisation vid både nöjesgalor och kunskapsintensiva event. Boka Doreen Månsson som moderator, konferencier eller föreläsare här!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Olika barn leker bäst
  • Konferencier
  • Moderator

Presentation

Bolibompa, Doreen 21.30 och Doreen kommer hem är några av de program vi sett Doreen Månsson vara programledare för på SVT. Hennes dokumentärserie om främlingsfientliga partier – Välkomna nästan allihopa – blev Kristallennominerat till bästa samhällsprogram samtidigt som Doreen själv blev nominerad till Årets bästa kvinnliga programledare.

När Doreen Månsson började i första klass i Nigeria fick hon som enda europé i klassen uppleva hur det var att vara minoritet. Hon möttes med värme och nyfikenhet vilket kom att prägla resten av hennes liv. Oftast när hon skapar ligger fokus på människors lika värde. Hon har producerat flera program om barns utsatthet och skrivit Grammisnominerade låtar som tar upp svåra ämnen som berör barn. Musikkonceptet Dilemman med Doreen har under många år sjungits flitigt i skolor runtom i Sverige.

Som samhällsreporter, programledare, producent och debattör har Doreen Månsson stor erfarenhet av att skapa intressant innehåll för olika målgrupper. Hon är van vid såväl manus som snabba vändningar och svåra samtal. Dessutom kan hon konsten att fånga och underhålla en publik, oavsett ålder eller sammanhang. Som moderator och konferencier har Doreen lett alltifrån stora chefsgalor till mindre lokala arrangemang.

Doreen Månsson är dessutom en mångfacetterad och uppskattad föreläsare. Hennes föreläsningar behandlar teman som mångfald, rasism, fördomar, diskriminering, utanförskap, integration, religion, jämställdhet, föräldraskap och nykterhetsfrågor.

Boka Doreen Månsson som konferencier, moderator, debattör eller föreläsare här.

BRIS
Avisera
Läkaresällskapet
Karlskrona kommun
Svenska Kyrkan
Ljungby Business Arena
Fotografiska museet
Kampsportsgalan
Unionen
QIII

– Kristallennominerad dokumentärserie ”Välkomna nästan allihopa”
– Nominerad till Årets bästa kvinnliga programledare
– Författare till Doreens trädgård & kök
– Grammisnominerad skiva ”Dilemman med Doreen”
– Egen talkshow i SVT: Doreen 21.30
– Programledare Bolibompa
– Bris förbundsstyrelse
– Medverkat i På Spåret med Hans Rosling