Hanna Marklund

Fd fotbollsproffs och Organisationspedagog

Hanna Marklund är en av Sveriges mest framgångsrika fotbollsspelare med VM-medalj, Diamantboll och Champions Leaguetitlar. Idag är hon expert på SVT sport och organisationspedagog i Sunnanå Utveckling. Hon har tidigare arbetat som HR-specialist och har lång erfarenhet av att arbeta med företag, organisationer, lag och individer. Hanna Marklund ger Er energi, inspiration och mod att utveckla förmågan att leda sig själv, att må bra, utvecklas och skapa det som behövs för att nå sina mål.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Bli din bästa kompis
  • Att leda mig själv och andra att må bra, trivas och utvecklas
  • Jaget OCH laget - att göra varandra bra
  • På spaning efter ökad motivation och drivkraft
  • Att stärka sin egen och andras självtillit

Presentation

Hanna Marklund ger i sin föreläsning energi, inspiration och mod att utveckla förmågan att leda sig själv, att må bra, trivas, utvecklas och skapa det som behövs för att nå uppsatta mål. Att våga pröva trots osäkerhet och att lära av såväl framgång som motgång. Hanna Marklund föreläser utifrån sina erfarenheter som fd elitidrottare. Hur hanterar man motgångar för att nå sina mål? Hur behåller man motivationen när det är tungt? Hur utvecklar man lagarbete och samarbete?

Hanna Marklund är fd elitfotbollsspelare med 118 landskamper för Sverige och en rad meriter såsom VM-silver, tre SM-guld, två Champions Leaguetitlar och en Diamantboll. Idag arbetar Hanna som organisationspedagog och expertkommentator på SVT sport. Hon var dessutom den första svenskan att kommentera ett fotbolls-VM för herrar i TV.

Hanna Marklund är en erfaren föreläsare och organisationspedagog i Sunnanå Utveckling och fungerar där som utvecklingsstöd till organisationer, lag och individer. Hanna kan erbjuda processer, temadagar och föreläsningar. Hon skräddarsyr gärna uppdragen tillsammans med kunden utifrån syfte och mål. Med entusiasm och stor närvaro kan Hanna bidra med energi, inspiration och mod att skapa det som behövs för att nå uppsatta mål.

Språk: Svenska
Längd: Föreläsning ca 60 min men upplägg anpassas till kunds önskemål

– Att leda mig själv och andra att må bra, trivas och utvecklas
– Jaget OCH laget- att göra varandra bra
– På spaning efter ökad motivation och drivkraft
– Att stärka sin egen och andras självtillit

Boka en föreläsning med Hanna Marklund på teman kring ledarskap, team, motivation och mål på 031-780 32 35.

Vännäs Galan
Skellefteå kraft
Lunds kommun
Stella Akademi
Försäkringskassan
Eslövs Näringslivsdag
Rädda barnen
SISU

– Fd elitfotbollsspelare med 118 landskamper för Sverige
– HR-specialist hos PEAB
– Expertkommentator i fotboll, SVT och tidigare TV4
– Erfaren föreläsare och processledare i ledarskap
– Lärarexamen
– Certifierad KBT-coach
– Nominerad till Kristallen