Hjärnan i fokus

7 maj 2018

Föreläsare med hjärnkoll! Din egen gömda skattkammare. Hjärnan. Kunskap om hjärnan kan kopplas till hur vi mår och våra beteenden – så att livet blir lite mer begripligt. Vi arbetar mer men får mindre gjort. Vad gör det med arbetsglädje, stress och välmående till exempel?

Här tipsar vi om några föreläsare som kan ge Er en rundtur i kroppens viktigaste del, och framförallt, berätta hur hjärnkoll kan få oss att jobba smartare och må bättre.

Nyfiken på dessa eller vill du ha andra tips på talare med föreläsningar om hjärnan? Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka rätt talare för till ert event.

Boka en föreläsning med Lena Skogholm författare till Bemötandekoden, om hjärnan, arbetsglädje, arbetsmiljö, stress och neuroledarskap.Lena Skogholm – Författare till succéboken Bemötandekoden

Lena Skogholm är beteendevetare och pedagog med specialisering i hur vi kan dra nytta av hjärnforskning i vår egen vardag. Hon är författare till succéboken Bemötandekoden: Konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets)liv. Lenas föreläsningar ger er verktyg för ett proffsigare bemötande, hjärnsmart ledarskap och en bra social arbetsmiljö.
Läs mer om Lena Skogholm här

 

Boka Anna Zetterberg för en föreläsning kring hjärnan, arbetsglädje, effektivitet och ledarskap

Anna Zetterberg – Jobba smart och må bra

Anna Zetterberg arbetar sedan 15 år som effektivitets­konsult och inspiratör till förändringar. Hon utbildar företag och individer i smarta arbetssätt, stresshantering, arbetsglädje, ledarskap och hur vi styr oss själva och vår hjärnkraft i den tid vi lever. Vill ni också få mer ut av er arbetsdag och känna er mer nöjda när ni går hem från jobbet? Författare till boken Mer än hjärna.
Läs mer om Anna Zetterberg här

 

Boka en föreläsning med Pia Stider på tema kring digitalisering, hälsa, arbetsliv och HR.Pia Stider – Digital arbetsmiljö och hälsa

Digitalisering påverkar arbetslivet i grunden – var, när, hur och till och med varför vi jobbar. Många blir stressade, en del utmattade. Pia Stider är HR-strategen som blev IT-konsult, med missionen att göra framtidens kontor hållbara. Pia är ledande specialist inom hållbar digital transformation och har 20 års erfarenhet från HR, bl.a som projektledare för Försäkringskassans Aktivitetsbaserade arbetssätt.
Läs mer om Pia Stider här

 

Boka Katarina Gospic för en föreläsning om beslutsfattande, ledarskap, prestation, hälsa och arbetsmiljö

Katarina Gospic – Känd hjärnforskare och författare

Hjärnan står i centrum när Katarina Gospic föreläser om beslutsfattande, ledarskap, prestation, hälsa och arbetsmiljö. Katarina är utbildad läkare, fysiolog och filosofie doktor i medicin samt författare till fyra böcker. Hon föreläser på ett entusiasmerande sätt om hur hjärnan fungerar, för att vi ska kunna prestera och må bättre i dagens utmanande miljö.
Läs mer om Katarina Gospic här

 

Boka en föreläsning med Britta Sjöström kring hjärnan, stress, kreativitet och personlig utveckling.

Britta Sjöström – Hjärnan bakom allt

I sin föreläsning ger Britta Sjöström åhörarna en svindlande rundtur i hjärnan – din egen gömda skattkammare. Här får du kunskapen bakom självhjälpsböckerna och lösryckta åsikter. Kunskap som kopplas till hur vi mår och våra beteenden, så att livet kan bli lite begripligare. Författare till boken Hjärnan bakom allt: dina tankar, din kropp, dina val.
Läs mer om Britta Sjöström här

 

Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka en föreläsning med någon av talarna ovan, eller om du vill ha fler tips på talare med föreläsningar om hjärnan, stress, arbetsglädje och neuroledarskap.