Humorkalaset kommer till Dalhalla den 17 augusti

1 jul 2019

Hur låter ett gapskratt på dalmål? Humorkalaset Dalhalla bjuder in till en helkväll med många av landets roligaste och mest folkkära komiker.

Den 17 augusti intar landets främsta komiker kalkstensbrottets scen i Humorkalaset Dalhalla. På scenen står bland andra Marika Carlsson, Johan Glans, Ann Westin, Özz Nûjen, Johanna Nordström, Jesper Rönndahl, Therese Sandin, Hasse Brontén och Kristina “Keyyo” Petrushina mfl. Det blir stand-up, sång, dans och sketcher – räkna med en fartfylld extra allt-show som du sent kommer att glömma!

Humorkalaset Dalhalla blir en av tidernas största humorshower. Arrangör är ROA och biljetterna köper du här.

”Humorkalaset blev sån succé i Stockholm så nu längtar vi alla efter att dra till Dalhalla och skratta tillsammans en sommarkväll under en bar himmel”
JOHAN GLANS

“Jag kan garantera att humorkalaset blir en magisk kväll. Dalhallas förtrollande miljö med Sveriges bästa komiker kommer bli en kväll vi sent glömmer.”
MARIKA CARLSSON

Komiker Humorkalaset Dalhalla!

Komiker Humorkalaset Dalhalla:
Ann Westin
Hampus Hedström
Hasse Brontén
Jesper Rönndahl
Johan Glans
Johanna Nordström
Kristina ’Keyyo’ Petrushina
Kristoffer Appelquist
Marika Carlsson
Martin Lagos
Messiah Hallberg
Robin Paulsson
Therese Sandin
Thomas Järvheden
Özz Nûjen

Vi ses på Humorkalaset Dalhalla! Och vill du boka någon av de kvinnliga komikerna till ert företagsevent eller konferens, som standup eller rolig konferencier, så hjälper vi er snabbt på 031-780 32 35.