Jobba smartare? Tips på föreläsare som vet hur!

16 maj 2017

Jobba smartare – föreläsarna som ger dig verktygen

Tips på föreläsare som hjälper er att jobba smartare!Vilka vinster skulle er organisation få om alla jobbade smartare och mer effektivt? Vi har föreläsarna som kan ge er verktygen för att öka omsättningen, minska sjukskrivningar, skapa arbetsglädje, genomföra effektivare möten och allt vad det innebär att jobba smartare. Här har vi samlat några av de talare som ger er verktygen för att jobba smartare.

Nyfiken på dessa eller vill du ha andra förslag? Vi har över 300 talare i vårt nätverk. Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka en föreläsning om att jobba smartare.

 

Boka Anna Zetterberg för en föreläsning kring hjärnan, arbetsglädje, effektivitet och ledarskap

Anna Zetterberg – Jobba smart och må bra

Anna Zetterberg arbetar sedan 15 år som effektivitets­konsult och inspiratör till förändringar. Hon utbildar företag och individer i smarta arbetssätt, stresshantering, arbetsglädje, ledarskap och hur vi styr oss själva och vår hjärnkraft i den tid vi lever. Vill ni också få mer ut av er arbetsdag och känna er mer nöjda när ni går hem från jobbet?
Läs mer om Anna Zetterberg här

 

Boka en föreläsning med Pernilla Silfverhjelm om neuroledarskap, hjärnan, projektdynamik och team

Pernilla Silfverhjelm – Kommunicera effektivt

Att arbeta tillsammans är en förutsättning, en glädje och en utmaning. Vi vill bli mer effektiva, leverera med rätt kvalitet och hitta balansen mellan driv och stress. Pernilla Silfverhjelm hjälper oss att utvecklas som individer och team. Tex. hur man kommunicerar i projekt, hur man hjälper andra att lära in eller hur man kan jobba för att bli mer effektiv. Och inte minst – att skapa möten som alla vill gå på.
Läs mer om Pernilla Silfverhjelm här

 

Boka Katarina Gospic för en föreläsning om beslutsfattande, ledarskap, prestation, hälsa och arbetsmiljö

Katarina Gospic – Förstå hjärnan och prestera bättre

Hjärnan står i centrum när Katarina Gospic föreläser om beslutsfattande, ledarskap, prestation, hälsa och arbetsmiljö. Katarina är utbildad läkare, fysiolog och filosofie doktor i medicin samt författare till fyra böcker. Hon föreläser på ett entusiasmerande sätt om hur hjärnan fungerar, för att vi ska kunna prestera och må bättre i dagens utmanande miljö.
Läs mer om Katarina Gospic här

 

Boka en föreläsning med Mia Liljeberg om effektiva möten, kommunikation och bildspråk.

Mia Liljeberg – Verktygen för effektiva möten

Mia Liljeberg brinner för att öka förståelsen om vad som händer när människor möts. Hon delar med sig av sina insikter på ett lättsamt sätt och hennes verktyg går att använda direkt. Mias inspirerande föreläsningar spänner från personligt ledarskap och mötesteknik till företagsövergripande värderingar och företagskultur.
Läs mer om Mia Liljeberg här

 

Frida Panoussis är mötesritaren som gör budksapet tydligtFrida Panoussis – får deltagarna att minnas

Mötesritare som visualiserar och sammanfattar det som sker under föreläsningar, möten eller ett event. Frida Panoussis är en av få med denna unika kompetents med att simultant lyssna och rita för att ge en extra dimension och minnesbilder. Med mångårig erfarenhet från näringslivet, utbildningar och kundmöten tillför hon den samsyn som så väl behövs i dagens komplexa verklighet.
Läs mer om Frida Panoussis här

Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka en föreläsning med någon av talarna ovan, eller om du vill ha tips på fler föreläsare som har verktygen för att jobba smartare.