Josefin Crafoord

Glittrande konferencier

Med lång erfarenhet från livesändningar i tv och radio är Josefin Crafoord en rutinerad och omtyckt programledare. Med nyfikenhet, humor och spontanitet skapar hon en genuin publikkontakt som lyfter ditt arrangemang. Josefin föreläser även om sin karriär i mediabranschen och delar med sig av konkreta tips och "bakom-kulisserna-anekdoter."

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Att göra karriär i mediabranschen - tips, tricks och tv.
  • Konferencier och moderator

Presentation

Du har sett och hört henne i VAKNA! med The Voice, Wellness på Aftonbladet webb-TV och tidigare som programledare för Paradise Hotel, Eftersnack Idol och Silikon med mera. Josefin Crafoord en rutinerad och omtyckt programledare med lång erfarenhet från livesändningar i tv och radio.

Josefins tv-karriär inleddes på ZTV under 1990-talet och hon har därefter lett program i TV3, TV4 och Kanal 5. Mellan 2007 och 2012 var hon en av programledarna i det dagliga morgonprogrammet VAKNA! med The Voice som sänds både i radio och TV. Idag är Josefin bla. en av programledarna i Aftonbladets populära Wellness samt diskuterar relationer i den hyllade podcasten Ihop med Josefin. I uppdrag för näringslivet syns hon ofta i sammanhang kring livsstil, mode, trend och musik.

Josefin Crafoord är en omtyckt konferencier som med glimten i ögat balanserar fakta, presentationer och publikkontakt. Josefin håller även föreläsningar kring sin karriär i mediabranschen där hon bjuder på sig själv och de många historier hon har samlat på sig. Hon delar generöst med sig av tips och tricks i karriären men också kring livets alla måsten och pussel i vardagen.

Radiogalan
Kosmetik Guld-galan
Hässleholms City
Uppsala Universitet
Täby Centrum

Egen podcast ”Ihop med Josefin”
Programledare VAKNA! med The Voice i 5 år
Finalist i Kändishoppet
Stjärnor på is