Judith Wolst

Digital strateg och författare

Judith Wolst har arbetat med internet och digitala frågor sedan 2005 och har lång erfarenhet av digitalt förändringsarbete i näringslivet. Judith har bla grundat och varit VD för den tongivande digitala kommunikationsbyrån For Sure, arbetat som nyckelperson i två svenska valrörelser och ansvarat för den digitala utbildningen på Berghs School of Communication. Aktuell med boken Digital Panik. Som talare är Judith en av Sveriges skarpaste inom sitt område. Boka en föreläsning med Judith Wolst här!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Hur digitaliseringen påverkar människan, företagen och samhället
  • 7 digitala trender som påverkar företagen och människan
  • Kraftfull kommunikation i en digital värld
  • Digital strategi - från tanke till action!

Presentation

För tio år sedan stod Judith Wolst på talarscenen och pratade ivrigt om att tekniken skulle ge oss ökade valmöjligheter och större frihet. Hon bloggade om hur internet skulle demokratisera ordet.

Visst har våra liv, både i det lilla och i det stora, på många sätt blivit bättre. Samtidigt har vi landat i en nutida digital värld som sätter krokben för demokratin genom att möjliggöra att falska nyheter sprids och för filterbubblor att begränsa våra världsbilder. Vi har också landat i att tekniken påverkar oss människor i våra vardagliga liv genom att göra oss beroende, ge oss försämrade kognitiva förmågor och minskad empati.

Digitaliseringen är en paradox. Den kommer både med enorma fördelar och med utmaningar. Judith Wolsts utgångspunkt är teknikoptimism – men att vi samtidigt måste se att förändringen är utmanande för oss som människor. Det kan vara lätt att drabbas av ”digital panik” men Judith reder ut vad vi behöver veta och hur vi på bästa sätt hanterar digitaliseringen – både som individer och som företag.

Judith Wolst är en av Sveriges skarpaste inom sitt område och medverkar ofta i media som digital expert. Aktuell med boken Digital Panik (2018). Som talare har Judith en förmåga att engagera sin publik och presentera sina budskap på ett både lättbegripligt och underhållande sätt. Hennes styrka ligger i att blanda inspiration med konkreta och användbara verktyg för målgruppen hon föreläser för.

Boka en föreläsning med Judith Wolst på teman kring digitalisering, kommunikation, sociala medier och framtidstrender.

Foto: Maria Östlin

Hur digitaliseringen påverkar människan, företagen och samhället
Digitaliseringen handlar inte bara om teknik utan om förändrade beteenden och om det skifte som just nu sker i vårt samhälle. Det mesta pekar på att allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras och dessutom i en allt snabbare takt. Judith går på ett konkret sätt igenom den förändringsresa som har ägt rum, vart framtidskompassen pekar och vilka krav det ställer på människan och företagen.

7 digitala trender som påverkar företagen och människan
Vilka trender är det som formar framtiden och som företag behöver anpassa sig efter? Judith Wolst går igenom sju aktuella områden såsom AI, blockedjor och Internet of things (IoT) – visar var vi står idag och vad vi behöver veta för att stå rustade framöver.

Kraftfull kommunikation i en digital värld
Vi lever i en tid av informationsöverflöd där vi ständigt behöver ha färska kunskaper kring hur vi bäst når ut. Som erfaren kommunikatör ger Judith en presentation över aktuella mekanismer och hur vi måste jobba för att få synlighet i digitala kanaler. Judith avslutar med fem konkreta tips för kommunikatörer.

Digital strategi – från tanke till action!
En digital strategi definierar hur organisationer bäst navigerar utifrån förändrade affärsmodeller, kundbehov och beteenden. Vad är en digital strategi, hur definierar vi den bäst och vad behöver vi göra för att den ska leda till handling och inte stanna i skrivbordslådan? Som digital strateg delar Judith med sig av sina erfarenheter och ger konkreta råd.

Judiths föreläsningar riktar sig till grupper av både mindre och större storlek. Hon skräddarsyr sina dragningar efter målgruppen så att exempel och rekommendationer bli så användbara som möjligt. Judith håller även i workshops och är utbildad facilitator av innovationsprocesser från Hyper Island.

Boka en föreläsning med Judith Wolst på teman kring digitalisering, sociala medier och kommunikation på 031-780 32 35.

Internetdagarna
Södertörns Högskola
Jetshop
Industridag Östergötland
Web Service Award
Ability Partner
Social Business Conference
UpSales Growth Day
Ålands Handelskammare
Distanshandelsforum

– Författare till boken Digital Panik (2018)
– Grundare/VD digitala kommunikationsbyrån For Sure
– Nyckelperson i två svenska valrörelser
– Ansvarat för den digitala utbildningen på Berghs School of Communication
– Utsedd till Supertalang
– Civilekonom (Lunds universitet) med magister i Strategic Management och CSR

  • Judith har varit en av dem som banat väg för sociala medier i Sverige, och de kunder som får jobba med henne är lyckligt lottade. Den här damen är en sk. ”Lead-thinker” för oss rookies att lära av.

    • Annelie Näs
  • Judith har varit en av dem som banat väg för sociala medier i Sverige, och de kunder som får jobba med henne är lyckligt lottade. Den här damen är en sk. ”Lead-thinker” för oss rookies att lära av.

    • Annelie Näs
Close