Linda Nyberg

Fyrspråkig erfaren moderator

Linda Nyberg är en folkkär programledare med mångårig internationell erfarenhet inom samhälle, medicin, nyhetsmedia och kultur. Gomorron Sverige, Vetenskapsmagasinet, Nobelfesten och nyhetsankare i Al Jazeera är några exempel programledarroller. Linda talar engelska, franska och spanska. Hon är en mycket uppskattad moderator som på ett direkt sätt lyssnar och leder programmet.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

Presentation

Linda Nyberg är en folkkär programledare som till exempel har lett Nyhetsmorgon, Vetenskapsmagasinet, Gomorron Sverige, Fångarna på fortet, Kronprinsessbröllopet och Nobelfesten. Hennes internationella karriär kännetecknas främst av rollen som nyhetsankare i Al Jazeera och som nyhetspresentatör för European Space Agency i Amsterdam och Guinness Record Show. Parallellt har hon dessutom jobbat som PR- och kommunikationsdirektör på medicinteknikföretaget Bactiguard och numera på SCA.

Linda Nyberg är statsvetare med inriktning på internationell politik och internationella affärer med sex års universitetsstudier i Sverige, Kanada och Frankrike. Linda har skapat sig en unik plattform som rymmer stor erfarenhet inom samhälle, medicin, nyhetsmedia och kultur. Förutom svenska och engelska pratar Linda dessutom även spanska och franska.

Linda Nyberg är en av de mest efterfrågade moderatorerna i Sverige. Hennes klarhet, noggrannhet och förmåga att leda och lyssna – i kombination med känsla för omvärlden – gör henne till en utmärkt moderator, konferencier eller debattledare.

 

I samarbete med Promotor Media.

Vinnova
AstaZero
Ernst & Young
Bildningsförbundet
Swedish Medtech
Styrelseakademien
Medicon Village

Nyhetsmorgon

Vetenskapsmagasinet

Gomorron Sverige

Fångarna på fortet

Kronprinsessbröllopet

Nobelfesten

Nyhetsankare i Al Jazeera