Linda U Johansson

Futurist om Metaverse, AI och ehandel

VD på Swedish Metaverse Center och‬ författare till Sveriges första bok om‬ Metaverse: Metaverse Mayham – AI &‬ Metaverse, vad händer nu?‬ Linda U Johansson är en av Sveriges främsta experter på‬ ‪Metaverse och Immersive Commerce.‬ Med 25 års erfarenhet av eCommerce och‬ IT i ledande positioner guidar hon‬ företaget i deras nya steg när det gäller Metaverse och framtidens ehandel.‬ Linda är en internationell föreläsare som inspirerar publiken med varm humor och en spännande bild av framtiden!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

 • Grattis - det blev en avatar! Den virtuella familjeökningen som förändrar marknadsföring och försäljning för alltid
 • Metaverse Mayham – Vad händer efter hypen?
 • AI + Metaverse = BFF
 • Ehandeln har misslyckats – se upp nu kommer Immersive Commerce
 • Robloxgalaxen: Ett kosmiskt äventyr för varumärken att erövra hjärtan hos framtidens stjärnor!
 • Workshops

Presentation

Linda U Johansson är författare till den första svenska boken om Metaverse, ”Metaverse Mayhem – AI och Metaverse, vad händer nu?”. Denna banbrytande bok ger en unik inblick i Metaverse-världen och utforskar kopplingarna mellan AI och Metaverse. Med sina insikter och analyser från boken tar Linda med sin publik på en spännande resa som ger en förståelse för vad som väntar oss i framtiden.

Redan 1997 började Linda U Johansson sin resa in i Virtual Reality, och sedan dess har hennes passion för denna transformerande teknologi bara växt sig starkare. Idag är hon VD för Swedish Metaverse Center, ett institut som utbildar och certifierar ledare inom Immersive technologies. Linda har 25 års erfarenhet av eCommerce och‬ IT i ledande positioner på företag som Volvo Cars och Lynk & Co, Knowit och Sigma.

Linda U Johanssons föreläsningar kombinerar insiktsfulla trender och hennes egen personliga resa, vilket lämnar publiken inspirerad med en ny vision av vad som väntar. Hon är känd för sin strategiska skicklighet inom e-handel, digitala trender och Metaverse, och har etablerat sig som en framåtblickande futurist som ständigt utmanar gränserna och omdefinierar möjligheterna.

När Linda kliver upp på scenen kan du förvänta dig att bli utmanad och inspirerad. Med en förmåga att tänka utanför boxen uppmanar hon sin publik att söka kreativa lösningar och omfamna det okända. Hennes framträdanden genomsyras av humor, innovation och en touch av allvar när hon modigt tar sig an de mest aktuella ämnena i vår tid.

Linda U Johansson har stått på många internationella scener och föreläser således även på engelska. Hon är en rolig föreläsare som har stenkoll på IT-branschen!

Längd: 45 min + 15 min frågor
Språk: Svenska och Engelska

Grattis – det blev en avatar! Den virtuella familjeökningen som förändrar marknadsföring och försäljning för alltid

Tänk dig en värld där din avatar är din bästa vän, personliga stylist och shoppingassistent, allt i ett! I den här spännande och humoristiska föreläsningen dyker vi ner i hur avatarer kommer att bli en naturlig och oumbärlig del av våra liv, och hur företag behöver förbereda sig för en ny era av marknadsföring och nya typer av produkter.

Linda U Johansson berättar hur avatarer kan skapa unika och personliga upplevelser för kunder, samtidigt som de öppnar upp helt nya möjligheter för företag att nå ut och engagera sina målgrupper. Från att prova kläder i en virtuell provhytt till att delta i exklusiva Metaverse-evenemang, kommer vi att upptäcka hur avatarer förändrar spelreglerna för retail.

Metaverse Mayham – Vad händer efter hypen?

Metaverse är ett ord som hörs överallt just nu. Det är nytt, spännande och kanske lite farligt? Eller är det en fluga? Vi hör om konserter i Metaverse, vi hör att Nike säljer digitala skor som aldrig förr, vi hör att industriell Metaverse utvecklas i snabb takt och att det skapas stora internationella världar för att skapa decentraliserade samarbeten.

Men vi är bara i början av denna utveckling. Precis som när internet kom så förstod ingen vad det var eller vad man skulle ha det till.

Linda U Johansson har skrivit Sveriges första bok om Metaverse och med mängder av exempel så visar hon vad Metaverse är idag och vad det kommer innebära för oss i framtiden.

AI + Metaverse = BFF

Metaverse har fått en ny kompis, generation AI, och de är nu bästa vänner! Generation AI, som skapar eget innehåll, kommer att användas för att skapa personliga och spännande upplevelser i Metaverse.

Detta kommer att leda till nya former av konst, nöje och kommunikation. Generation AI kommer att spela en viktig roll i att skapa engagerande virtuella miljöer och snabba upp utvecklingen av Metaverse.

Linda U Johansson ger dig exempel på vad som händer redan idag och vad som kommer hända framöver – det innebär underbara möjligheter och oerhörda risker!

Ehandeln har misslyckats – se upp nu kommer Immersive Commerce

Upptäck hur Immersive Commerce kan revolutionera retail och ehandeln. Lär dig hur VR, AR och andra teknologier skapar en helt ny dimension av kundupplevelser och möjligheter att öka försäljningen. Lär dig om virtuella butiker, produktanpassning och interaktiva betalningslösningar.

Linda U Johansson har skrivit Sveriges första bok om Metaverse och med mängder av exempel så visar hon vad Immersive Commerce är idag och vad det kommer innebära för oss i framtiden.

Robloxgalaxen: Ett kosmiskt äventyr för varumärken att erövra hjärtan hos framtidens stjärnor!

Packa dina virtuella rymdräkter och förbered dig för en resa till den galaktiska spelplatsen Roblox – där barnen styr och varumärken blir intergalaktiska hjältar! I denna humoristiska och fartyllda föreläsning kommer vi att utforska hur varumärken kan bli en del av denna fantastiska digitala värld och vinna över framtidens konsumenter.

Vi kommer att teleportera oss till Roblox unika universum och upptäcka hur varumärken arbetar idag för att bli en del av barnens lek genom att skapa roliga, äkta och minnesvärda upplevelser.

Följ med på detta roliga rymdäventyr där Linda U Johansson lär dig hur man kan använda Roblox kreativa kraft för att bygga varumärkeskopplingar som sträcker sig över ljusår.

Boka en föreläsning med Linda U Johansson om Metaverse, ehandel och digitala trender på 031-780 32 35.

Nordic eCommerce Summit
Postkodlotteriet
Norrköping Science Park
eTail Nordic
4Good
Världens farligaste möte
Uppsala köpcenter
Visolit

– Futurist Digitala Trender & AI – Speaker
– eCommerce Manager Lynk & Co & Volvo Cars
– Startat flera eHandelsbolag
– International Certified Coach
– Driver nätverket FemAle och tidigare även 4good Business Network i Göteborg – det största kvinnliga nätverket i Sverige
– Varit innehavaren av en av Sveriges största bloggar

 • Linda inspirerar med humor och knivskarp intelligens! Det var spännande att få se de exempel på AI-projekt som redan idag existerar – lite skrämmande men ändå hoppfullt!”

  • Lotta Arvidsson
 • Det märks att Linda vet vad hon talar om när hon föreläser om digitala trender och ecommerce. Det var särskilt intressant att höra om vad som händer i Kina och hur den utvecklingen kommer påverka oss. Kul föreläsning, kan verkligen rekommendera Linda som föreläsare!

  • Christopher Månsson, Nordic eCommerce Summit
 • Wow, Linda fick verkligen publiken att skratta och de fick något att tänka på! Jag kan verkligen rekommendera Linda som en inspirerande, rolig föreläsare!

  • Kevin Holmes, eTail Nordic
 • Linda inspirerar med humor och knivskarp intelligens! Det var spännande att få se de exempel på AI-projekt som redan idag existerar – lite skrämmande men ändå hoppfullt!”

  • Lotta Arvidsson
 • Det märks att Linda vet vad hon talar om när hon föreläser om digitala trender och ecommerce. Det var särskilt intressant att höra om vad som händer i Kina och hur den utvecklingen kommer påverka oss. Kul föreläsning, kan verkligen rekommendera Linda som föreläsare!

  • Christopher Månsson, Nordic eCommerce Summit
 • Wow, Linda fick verkligen publiken att skratta och de fick något att tänka på! Jag kan verkligen rekommendera Linda som en inspirerande, rolig föreläsare!

  • Kevin Holmes, eTail Nordic
Close