Maria Ahlsén och Jessica Norrbom

Författare till Frisk utan flum

Små förändringar kan leda till stora hälsovinster. Maria Ahlsén och Jessica Norrbom som båda har en bakgrund som medicinska forskare och författare, krossar myter, samtidigt som de ger handfasta råd om hur du skapar en sund och hållbar livsstil. Aktuella med den uppmärksammade böckerna "Frisk utan flum" och "Frisk utan fusk". Boka en föreläsning med Maria och/eller Jessica på teman kring hälsa, friskvård, kost, träning, hjärnan, stress och en hållbar livsstil.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Frisk utan flum
  • Livsmedelsmagi
  • Stillasittande – vår tids hälsofara
  • Äta bör man – men vad och hur mycket
  • Kan vem som helst bli nästa Usain Bolt?
  • Stress – livsfarligt och livsviktigt
  • Yoga – historik, effekter och myter

Presentation

Maria Ahlsén och Jessica Norrbom har båda doktorerat i medicin vid Karolinska Institutet. De har även examina i molekylärbiologi respektive biokemi. År 2013 grundade de det gemensamma företaget Fortasana, vars namn betyder ”stark och frisk”, där de arbetar med undervisning, föreläsningar och träning. Maria Ahlsén och Jessica Norrbom har skrivit böckerna Frisk utan fusk, Frisk utan flum, Livsmedelsmagi och Extremernas fysiologi. De brinner för att öka vår kunskap om hur kroppen fungerar, och med sin stora föreläsningsvana delar de med sig av vad forskningen säger om kost, träning och hälsa.

Det ska inte vara krångligt att leva hälsosamt. Små justeringar av kosten, ökad vardagsrörelse, regelbunden motion och minskad stress tar mindre tid än du kanske tror och behöver inte kosta särskilt mycket men kan göra stor skillnad både för dig och din omgivning.

Maria Ahlsén och Jessica Norrbom föreläser på ett underhållande och lättbegripligt sätt var för sig eller båda tillsammans. Boka en föreläsning på teman kring hälsa, friskvård, kost, träning, hjärnan, stress och en hållbar livsstil.

Göteborgs stad
Sanofi
Bausch & Lomb
Apoteket
Schibsted
Söderberg & partners
Riksarkivet
Skatteverket

– Doktorstitlar i Medicin
– Författare till Frisk utan flum mfl
– Högskolelärare
– Kostrådgivare
– Personlig tränare och löpcoach