Mariah ben Salem

Entreprenörd och moderator

Mariah är verksamhetschef för Stiftelsen Drivhuset Göteborg och har arbetat i mer än tio år med att inspirera till entreprenörsanda och företagsamhet. Mariah har även varit nominerad till Årets Framtida Kvinnliga Ledare av Ledarna och nätverket Shortcut. Som föreläsare talar hon om entreprenörsanda och hur man får människor att växa med sina idéer. Boka Mariah ben Salem här.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Entreprenörsanda – eller hur man får människor att växa
  • Från idé till egen verksamhet
  • Kvinnors företagande

Presentation

Mariah ben Salem Dynehäll är verksamhetschef för Stiftelsen Drivhuset Göteborg och har arbetat i mer än tio år med att inspirera till entreprenörsanda och företagsamhet. Mariah var även nominerad till Årets Framtida Kvinnliga Ledare 2008 av Ledarna och nätverket Shortcut.

Varje år vägleder Mariah över 100 personer från idé till företag och är även flitigt anlitad som talare och moderator inom ämnet entreprenörskap och företagsamhet. Mariah brinner extra för kvinnors företagande och har publicerat debattartiklar i ämnet samt medverkat i ett flertal artiklar kring detta. Mariah är också engagerad i ett flertal styrelseuppdrag.

Mariah ben Salem föreläser gärna för blivande entreprenörer/intraprenörer eller för aktörer som arbetar med och för entreprenörskap och företagande. På ett inspirerande och personligt sätt talar hon kring entreprenörsanda eller hur man får människor att växa med sina idéer. Mariah har även erfarenhet av att agera moderator i sammanhang som diskuterar liknande ämnen.

Mariah tar även uppdrag som moderator

Ålands landskapsregering
Sahlgrenska Science park
IT-univeristetet

Verksamhetschef Stiftelsen Drivhuset i Göteborg
Eget företag
Nominerad till Årets kvinnliga Ledare
Styrelseuppdrag i bla Stiftelsen Entreprenörskap
Panelmedlem för Connect Väst språngbrädor
Juryuppdrag inom Venture cup och Innovationrace