Podden SJÄLVKLART med Mia Törnblom och Christina Stielli

9 okt 2017

När två av Sveriges främsta föreläsare slår sina kloka huvuden ihop och gör en efterlängtad podcast så blir det succé: podden SJÄLVKLART med Mia Törnblom och Christina Stielli. Det utlovades en generös, varm, djup, meningsfull, ytlig, rättvis, orättvis, rolig och ibland sorglig podcast om konsten att vara människa, räcka till och samtidigt vara hållbar. Och det vill jag lova att Mia och Christina levererar!

Podden SJÄLVKLART med Mia Törnblom och Christina Stielli seglade snabbt upp på topplistan och lyssnarna reagerar bland annat så här:

”Två riktiga proffs som bjussar på sig själva, sina misstag och riktigt smarta övningar som man kan göra själv för att få bättre självtillit.”
Hillevi Wahl

”Relevanta, viktiga teman på ett oslagbart kul och igenkännande sätt! Stort tack Mia och Christina!”
Angela Ahola

”Älskar blandningen av tips och trix samt vänskap och fnitter! Trevliga lättlyssnade röster. Ärligt och härligt!”
Elin Werner

Mia Törnblom arbetar som ledarutvecklare, föreläsare och är författare till 10 böcker. Den senaste heter Ta plats med ansvar och generositet (2017). Mia Törnblom är en efterfrågad föreläsare som talar om ledarskap, personlig utveckling och drivkraft. Läs mer om Mia Törnbloms föreläsningar här.

Christina Stielli är författare och föreläsaren som blivit utsedd till Årets talare både 2014 och 2015. Den senaste boken heter Skapa arbetsglädje. Christina Stielli är en mycket populär föreläsare på teman kring arbetsglädje och medarbetarskap. Läs mer om Christina Stiellis föreläsningar här.

Tillsammans skapar de nu magi med den nya podden SJÄLVKLART. Innehållsrika och lättillgängliga avsnitt med både skratt, tårar och konkreta övningar för dig som lyssnar.

Lyssna på podden SJÄLVKLART med Mia Törnblom och Christina Stielli.

Självklart - ny podd med Mia Törnblom och Christina Stielli.