Sofia Lilja

Coach och föreläsare

Sofia Lilja har coachat privatpersoner, företagsledare och flera av Sveriges största artister till ökat självförtroende och maximerad kapacitet. Under nio säsonger var hon sångcoach på TV4-succén Idol. Gemensamt för alla hennes uppdrag är att hon använder sig av sin unika förmåga att locka fram den fulla potentialen hos människor och får dem att prestera när det verkligen gäller. Boka en inspirerande föreläsning med Sofia Lilja eller skratta med dina kollegor under ett underhållande sångevent!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

 • Nå din högsta potential! Use your potential!
 • Hur får man en medarbetare att leverera över sin förmåga
 • Gör som stjärnorna stråla på Din livsscen
 • Ta makten över din scenskräck och tala inför folk
 • Maxa din kapacitet och fördjupa ditt välmående
 • Vem är det egentligen som kör i ditt liv?
 • Mediaträning
 • Sångevent

Presentation

Vill du öka ditt självförtroende och utnyttja din fulla potential? Vill ni öka vi-känslan på jobbet? Eller bara ha kul tillsammans? Sofia Lilja är mycket efterfrågad inom både artist- och företagsvärlden när det gäller att sammansvetsa team, maximera kapacitet och leverera när det verkligen gäller!

Sofia Lilja har under lång tid varit anlitad av Sveriges artist- och skådespelarelit för att coacha dem till att övervinna sina rädslor, förstärka sitt personliga varumärke, lära sig att surfa på vågen av nervositet och maximera i prestation när det gäller som mest. Under nio år var hon sångcoach på TV4-succén Idol. Sofia har även coachat internationella världsstjärnor till att hantera pressen och toppleverera inför en mångmiljonpublik i direktsänd TV. Helt enkelt att stråla i sin fulla glans på scen med total närvaro.

Förmågan att kunna ta kontroll över sina nerver, sitt uttryck och sin prestation är oerhört viktig även i näringslivet. Sofia Lilja är efterfrågad av chefer och hela företag som vill satsa på att utveckla det personliga ledarskapet, prestera med hållbarhet och medvetandegöra förändringsprocesser med beteendefokus. Genom metoder och tekniker inom mental träning, mindfulness och stresshantering delar Sofia Lilja med sig av konkreta verktyg till att återerövra vår kraft och få tillgång till vår fulla kapacitet. Både i privatlivet och i karriären.

Sofia Lilja är färgstark och orädd i sitt framförande och inger förtroende, lust och energi som smittar av sig. I sina föreläsningar väver hon in övningar och moment som publiken får direktpraktisera medan den pågår.

Du kan också boka Sofia Lilja som konferencier eller för en uppskattad workshop där hon leder medarbetare på företag i körsång. En mycket underhållande och musikalisk övning i teamwork. Ett koncept som passar lika bra för vana sångare som för personer som aldrig tagit en ton förut.

Foto Fotograf Malin Eld

Exempel på Sofia Lilja föreläsningar

– Nå din högsta potential! Use your potential!
– Hur får man en medarbetare att leverera över sin förmåga
– Gör som stjärnorna stråla på Din livsscen
– Ta makten över din scenskräck och tala inför folk
– Maxa din kapacitet och fördjupa ditt välmående
– Vem är det egentligen som kör i ditt liv?
– Gruppen och Individen
– Mediaträning
– Personligt varumärke

Exempel på sångevent
Sofia Lilja är också känd för sina mycket uppskattade workshops där hon leder medarbetare på företag i körsång. En mycket underhållande och musikalisk övning i teamwork i en trygg miljö! Ett koncept som passar lika bra för vana sångare som för personer som aldrig tagit en ton förut. Kör-workshopen kan beställas fristående eller kombineras med en föreläsning. Skratta tillsammans med dina kollegor, överraska en jubilar med sång eller som en teambuilding aktivitet på jobbet?

Moderator
Sofia Lilja är även en uppskattad moderator och konferencier, med sina breda kunskaper, sin långa erfarenhet av det retoriska/sceniska och med sin unika förmåga att inspirera människor ger Sofia ert arrangemang en extra dimension och mervärde.

Boka Sofia Lilja på 031-780 32 35

 • Sofia Lilja inspirerande sångövningar skapar en trygg stämning där alla känner sig välkomna att delta. Hon ger människor verktygen att skapa en vi-känsla och en naturlig gruppdynamik genom att ha en härlig stund och sjunga tillsammans. Som körledare är Sofia både jordnära och entusiasmerande vilket gör att alla kan hitta sin egen identitet och sin egen röst i gruppen. Sofias lämnar gruppen ett minne och en energikick som kommer att bestå under många år.

  • Deltagare på en körworkshop
 • Sofia Lilja inspirerande sångövningar skapar en trygg stämning där alla känner sig välkomna att delta. Hon ger människor verktygen att skapa en vi-känsla och en naturlig gruppdynamik genom att ha en härlig stund och sjunga tillsammans. Som körledare är Sofia både jordnära och entusiasmerande vilket gör att alla kan hitta sin egen identitet och sin egen röst i gruppen. Sofias lämnar gruppen ett minne och en energikick som kommer att bestå under många år.

  • Deltagare på en körworkshop
Close