Tips på föreläsare om arbetsglädje

15 feb 2017

Vill du ha Sveriges gladaste arbetslag? Det kan vi hjälpa dig med. Med ökad arbetsglädje följer även bättre resultat, ökad motivation och mindre risk för sjukskrivningar. Här tipsar vi om några av de föreläsare som kan hjälpa dig att skapa en härligare arbetsplats.

Nyfiken på dessa eller vill du ha andra förslag? Vi har över 300 talare i vårt nätverk. Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka en föreläsning om arbetsglädje.

 

Boka Christina Stielli för en föreläsning på arbetsplatsen om kommunikation, arbetsglädje och medarbetarskap

Christina Stielli – Årets talare x 2
Christina Stielli är en omtyckt föreläsare av både arbetsgrupper, skolor och föräldrar. Hon håller inspirerande och insiktsfulla föreläsningar om tex. medarbetarskap, kommunikation, arbetsglädje, förändring och mål. Christina Stielli står bakom flera böcker, bla ”Skapa arbetsglädje” och har blivit utsedd till Årets Talare både 2014 och 2015.
Läs mer om Christina Stielli här

 

Karin Adelsköld föreläsare om arbetsglädje och humor på arbetsplatsenKarin Adelsköld – om humor och att ha kul på jobbet
Karin Adelsköld är komiker, föreläsare och teknikfreak. Att använda humor är ett kraftfullt verktyg som, på rätt sätt, kan öka såväl produktiviteten som engagemanget på en arbetsplats. Karin föreläser i grunderna i hur humor fungerar och hur du gör för att bli och få roligare. ”Kul på jobbet” heter en av hennes populära föreläsningar.
Läs mer om Karin Adelsköld här

 

Boka en föreläsning med populära Lisa Ekström om ledarskap, medarbetarskap och arbetsglädje.

Lisa Ekström – skapa hjältar och bli en själv
Lisa Ekström lockar fram det bästa hos dig och dina medarbetare. Hon inspirerar till att ta en aktiv och ansvarsfull roll gentemot oss själva, varandra och våra kunder. Lisa har utsetts till Årets Talare och prisats för sitt eget ledarskap och framgångsrika förändringsarbete i SAS. Lisa Ekström är en prestigelös och karismatisk föreläsare inom ledarskap, medarbetarskap, arbetsglädje och förändring.
Läs mer om Lisa Ekström här

 

Boka en föreläsning med Malin Rapp om arbetsglädje, motivation och självkänsla för unga på skolor.

Malin Rapp – välmående som ger resultat
Malin Rapp föreläser om hur vi kan öka vår motivation och förmåga att leda oss själva till ett välmående som ger resultat. Med akademisk bakgrund inom hjärn- och lyckoforskning grundar sig hennes föreläsningar alltid i vetenskapligt beprövade metoder. Med stor energi ger hon dig insikter för att ta vara på din och omgivningens fulla potential. Specialiserad på lärarens ledarskap och elevens motivation.
Läs mer om Malin Rapp här

 

Boka en föreläsning med Gunnel Ryner på tema positiv psykologi, ledarskap, kommunikation, personlig utveckling och arbetsglädje

Gunnel Ryner – fokus på styrkebaserad utveckling
Vill ni skapa en arbetsplats präglad av stolthet, arbetsglädje, engagemang och kreativitet, där ni får fram det bästa i er själva och tillsammans når exceptionella resultat? Inspireras av Gunnel Ryner som med massor av positiv energi, humor och passion föreläser om vinsterna med att bygga på framgångar och styrkor istället för att bara åtgärda problem och svagheter.
Läs mer om Gunnel Ryner här

 

Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka en föreläsning med någon av talarna ovan, eller så får du fler tips på föreläsare om arbetsglädje.