Tips på rolig konferencier eller föreläsare

18 apr 2018

Underhållande tack! Roligt ska det vara. Inte för tungt. Något som lättar upp stämningen.

Roliga föreläsare och konferencierer är alltid populärt. Många av talarna som du kan boka för stand up håller även underhållande föreläsningar och passar för lättsamma moderatorsjobb. Eller kanske en konferencier med magisk touch vore trevligt på ert nästa event. Eller allsång. Eller… Ja roligt ska det i alla fall vara!

Nyfiken på dessa eller vill du ha andra tips på rolig konferencier eller föreläsare? Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka rätt talare för till ert event.

Boka komikern Josefin Johansson för en föreläsning, standup, allsång eller som rolig konferencier.Josefin Johansson – På Spåret-vinnare och allsångsledare

Sjunger lika bra som hon skämtar! Årets kvinnliga komiker Josefin Johansson har jobbat med tex SR P3, Allsång på Skansen, Robins och Extra Extra. Aktuell som På Spåret-vinnare och programledare för Smartare än en femteklassare. Boka Josefin Johansson för en peppande föreläsning, allsång, standup eller som rolig konferencier!

Läs mer om Josefin Johansson här

Boka roliga Pia Johansson från Parlamentet som konferencier eller för en föreläsning om improvisation.Pia Johansson – Parlamentetpolitiker om arbetsglädje

Den som sett komikern Pia Johansson i Parlamentet eller som rösten i Halv åtta hos mig har fått uppleva hennes förmåga att fånga och förvandla fröer från publiken till komiskt guld. Du kan boka roliga Pia Johansson som konferencier eller för en underhållande föreläsning om arbetsglädje, kreativitet eller kommunikation.

Läs mer om Pia Johansson här

Komikern Marika Carlsson kan du boka för standup eller en föreläsning kring mångfald

Marika Carlsson – komiker eller Gud?

Komikern Marika Carlsson är ett energiknippe som smittar publiken med sin entusiasm. Hon är en rolig föreläsare inom ämnen som självkänsla, att vara annorlunda och kommunikation. I succéshowen ”Jag är Gud” lyfter hon tankar om religion och mångfald med berättelser från sin uppväxt. Marika är även en skicklig konferencier.

Läs mer om Marika Carlsson här

Boka kvinnliga magikern Caroline Ravn för trollerishow eller som konferencier.Caroline Ravn – magisk konferencier

Trolleri, magi och underhållning! Caroline Ravn är en prisbelönt trollkonstnär som tagit världen med storm. Caroline kombinerar humor och klassisk entertainment med häpnadsväckande trolleritrick – underhållning som garanterat blir en snackis. Du kan även boka Caroline Ravn för mingel eller som konferencier med magisk touch.

Läs mer om Caroline Ravn här

Babben Larsson vår populära komiker, föreläsare och konferencier. Även standup.

Babben Larsson – underhållande infotainment om friskvård

Vare sig du behöver en fängslande föreläsare, en moderator med pondus eller en lysande stå-upp komiker så är Babben den du söker. Vill ni sätta fokus på hälsan hos medarbetarna? Boka den populära föreläsningen ”Friskvård a la Babben” så får ni Infotainment – viktig kunskap i en rolig förpackning.

Läs mer om Babben Larsson här

Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka en föreläsning med någon av talarna ovan, eller om du vill ha fler tips på rolig konferencier eller föreläsare.