Josefine Sundström

Bokslukande moderator

Josefine Sundström är en populär och rutinerad journalist / moderator / programledare som vi har sett leda direktsändningar som Melodifestivalen, Kristallen och Världens Barn i TV. Hennes breda erfarenhet och förmåga att ta in publiken gör att hon är flitigt anlitad i näringslivssammanhang och för underhållande event.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Konferencier
  • Moderator
  • Programledare
  • Debattledare

Presentation

Josefine Sundström har varit programledare för några av våra mest populära nöjesproduktioner och barnprogram i SVT, TV3 och TV4; Melodifestivalen, Eurovision, Kristallen, Världens Barn, Jeopardy, När och Fjärran, Lilla Melodifestivalen, Stjärnkockarna och Voxpop.

Josefine har idag ett ben i nyhetsjournalistiken och ett i underhållningsvärlden. Hon arbetar som programledare i Sveriges Radio P4 Stockholm, är krönikör i Aftonbladet och har författat två romaner. Josefine är utbildad vid Kungliga Svenska Balettskolan och inledde sin yrkesbana som klassisk balettdansös och danspedagog innan hon i slutet av 90-talet plockades upp av SVT. Musik och dans är ett stort intresse som bland annat resulterat i att hon själv varit med som artist i Melodifestivalen och även producerat barnprogram med dans i fokus.

Josefine är en rutinerad intervjuare som fått både Statsministrar, blyga barn och internationella rockstjärnor att öppna upp. Hon brukar beskrivas som en programledare med värme och skärpa. Hon har varit nominerad för Kristallen, Rose d´Or och hösten 2013 var hon med och vann Stora Radiopriset för P4 Stockholms morgonshow.

Josefine Sundström är en multibegåvad programledare som bemästrar manus, scen och publik i både stora och små sammanhang. Hennes engagemang, professionalism och erfarenhet från direktsändningar gör henne till en av Sveriges främsta konferencierer och moderatorer.

Tele2
Scania
MåBra
Regeringskansliet
Bonnierförlagen
Tillväxtverket
Gevalia

Melodifestivalen
Kristallen
Författare till ”Boel och Oscar” samt ”Vinteräpplen”
Krönikör Aftonbladet
Programledare SR