Jenny Strömstedt

Årets moderator 2015

Jenny Strömstedt är en av Sveriges mest skickliga programledare med en unik journalistisk plattform, såväl samhällspolitisk som underhållande: partiledardebatter, valvakor, välgörenhetsgalor, Nobelfesten, Kalla Fakta och Nyhetsmorgon är exempel på uppdrag. Hon är även en mycket omtyckt moderator och konferencier som med värme, kunskap och humor når en bred publik.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Inspirationsföreläsning om jämställdhet
  • Konferenicer och moderator

Presentation

Jenny Strömstedt har en gedigen kunskap både bakom och framför kameran. Med en erfarenhet som spänner över partiledardebatter, svenska och amerikanska valvakor, välgörenhetsgalor och Nobelfesten via Kalla Fakta till Nyhetsmorgon och det självbetitlade programmet Jenny Strömstedt – har hon skapat en unik journalistisk plattform, såväl samhällspolitisk som underhållande.

Jenny är också krönikör i Expressen, bloggar för Mama, samt driver podcasten Strömstedt & Berg tillsammans med Carina Berg. I sällskap med Kristina Thulin har hon skrivit flera böcker på temat jämställdhet och har dessutom medverkat i ett flertal antologier som engagerat sig samma ämne. Hon har ett stort samhällsintresse och du har också sett prov på hennes allmänbildning som tävlande i SVT:s På Spåret.

Jenny är en populär moderator, föreläsare och konferencier med förmåga att nå ut till en bred publik och kännetecknas av sin förmåga att knyta samman humor och värme med en bred kunskap och ett djupt engagemang. Hon fungerar därför utmärkt för både kunskapstunga såväl som mer underhållande uppdrag. Hon är utan tvekan en av Sveriges mest skickliga och omtyckta programledare. Dessutom utsedd till Årets Moderator!

I Jenny Strömstedts inspirationsföreläsning om jämställdhet talar hon om att vara kvinna i mediabranschen. Hur hon framställs och vad som egentligen är ens ”riktiga” jag. I föreläsningen tar Jenny upp ämnen som föräldraledighet, manligt vs kvinnligt och vad som bl.a. faktiskt måste förändras för att det ska kunna bli mer jämställt på arbetsplatsen och hemma hos var och en. I denna föreläsning får ni se en Jenny som bjuder på sig själv samtidigt som hon lättsamt pratar om ett
ämne men som hon verkligen brinner för.

Längd: ca 45 minuter

Nobelpriset
SOS Barnbygala
Gaygalan
Tillväxtverket
Fastighetsmässan Öresund
Hem & Villa mässan
Åre Kapitalmarknadsdagar

Utsedd till Årets Moderator
Egen talkshow
Krönikör
Finalist i På Spåret
Författare till flera böcker
Programledare Nyhetsmorgon