Anna Frankzen Starrin

Trendanalytiker och innovationskonsult

Anna Frankzen Starrin är trend- och omvärldsanalytiker som hjälper företag att hitta sin väg i den digitala transformationen - med hållbar utveckling som mål. Anna står bakom flera stora globala studier som tex Urban Trends och Framtidens Boende. Hon vet vad vi människor tänker, tycker, behöver och vill ha i framtiden. Nominerad till Årets Talare 2019 och känd som Robot-Anna i media. På ett ödmjukt och humoristiskt sätt guidar Anna Frankzen Starrin sin publik in i framtiden.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Trenderna som påverkar framtiden
  • Tekniken som påverkar oss konsumenter
  • Stadstrender – Framtidens städer
  • Moderator

Presentation

Anna Frankzen Starrin är kulturantropolog, trendspanare och omvärldsanalytiker som drivs av att få företag att våga spana in i framtiden för att hitta sin väg i den digitala transformation med hållbar utveckling som mål. Anna har arbetat som trendanalytiker och innovationskonsult sedan år 2003. Hon genomför trendstudier och innovationsarbeten för företag inom många olika branscher.

”Du ska inte ge människor det de säger att de vill ha, du ska ge dem det de ännu inte vet att de vill ha”.

I media har Anna Frankzen Starrin gjort sig känd som Robot-Anna på grund av sitt intresse för automatisering och digitaliseringens påverkan på företag i framtiden. Hon talar, trots sitt smeknamn, om de mänskliga aspekterna i den digitala revolutionen. Hon tar reda på vad vi människor tänker, tycker, behöver och vill ha i framtiden. I sitt enorma framtidsbibliotek har hon megatrenderna som kommer påverka var och en av oss. Med spännande case från hela världen visar Anna hur företag har valt att vara innovativa inom sina branscher.

Anna Frankzen Starrin har varit med och drivit stora framtidsstudier, så som den globala studien Urban Trends, The future of cities, Framtidens boende, Framtidens möten, Framtidens kontor med flera. Hon är även en av trendspanarna i den globala föreningen Trendwatching.

Med dagens snabba förändringar är det lätt att känna digital ångest. Anna Frankzen Starrin hjälper till att lindra den ångesten och får oss att hitta nya gångbara vägar i den digitala transformationen. Hon har också en tydlig agenda – att få oss att reflektera över hur vi kan skapa en hållbar utveckling.

Boka Anna Frankzen Starrin som moderator eller för en Robot-Anna föreläsning om framtiden, trender och innovation!

Trenderna som påverkar framtiden
Med publiken som utgångspunkt väljer Anna Frankzen Starrin ut ett antal spännande megatrender och beskriver dem på ett informativt och intressant sätt. Hur påverkas människor av framtidens trender och hur ter sig beteendeförändringarna? Ta del av inspirerande case från det globala trendspaningsnätverket Trendwatching där Anna är en av fem svenska trendspanare. Som ett komplement till de trenderna som tas upp i föreläsningen, väljer Anna ut ett antal case från nätverket som bäst belyser trenden.

Tekniken som påverkar oss konsumenter
Med publiken som utgångspunkt väljer Anna Frankzen Starrin ut ett antal tekniska landvinningar, så som AI, big data med flera och beskriver den. Hur påverkas människor av framtidens trender och hur ter sig beteendeförändringarna? Ta del av inspirerande case från det globala trendspaningsnätverket Trendwatching där Anna är en av fem svenska trendspanare. Som ett komplement till de trenderna som tas upp i föreläsningen, väljer Anna ut ett antal case från nätverket som bäst belyser trenden.

Stadstrender – Framtidens städer
Ta del av Anna Frankzen Starrins studie för att kartlägga framgångsfaktorer för städer i framtiden. Här presenterar hon spännande insikter från studien.

Moderator
Anna Frankzen Starrins bakgrund inom Utrikes Departementet gör henne till en diplomatisk moderator som trivs på scenen och med att ställa bekväma och mindre bekväma frågor.

Boka Anna Frankzen Starrin som moderator eller föreläsare om trender och framtid på 031-780 32 35.

Sveriges Innovationsriksdag
Piteå Science Park
Marknadsföreningen i Västerås
Formex
PC Summit
Business Arena
Telia

– Nominerad till Årets Talare 2019
– En av trendspanarna i den globala föreningen Trendwatching
– Arbetat som trendanalytiker och innovationskonsult sedan år 2003
– Utbildad Kulturantropolog på Uppsala Universitet
– Utbildad Kommunikatör på Berghs School of Communication