Brita Zackari

Programledare som hatar att träna

Roliga Brita Zackari har du hört i Rix Morronzoo och sett som programledare för Grym Kemi, Inte OK! och Flickvän på försök. Hon är SVT:s åkande reporter i Vasaloppet och ledde Play sändningen på Idrottsgalan. Brita Zackari har ett populärt träningskonto på Instagram och strax är hon aktuell med boken Jag hatar att träna. Boka Brita Zackari för en föreläsning eller som konferencier!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Jag hatar att träna

Presentation

Brita Zackari har varit programledare i radio för Rix Morronzoo och sidekick i PP3. På TV har hon medverkat i programmen Inte OK!, Mästarnas Mästares eftersnack, Svett och etikett, Flickvän på försök samt Grym Kemi – en serie där vi bekantar oss med kemins värld genom teman som sex, krig, skönhet, träning, droger, njutning och brott. Brita Zackari och kemiprofessorn Ulf Ellervik testar olika experiment för att illustrera hur kemin fungerar. Vi har även sett Brita Zackari leda SVT Play sändning av Idrottsgalan 2017 tillsammans Nassim Al Fakir. Sportsveriges egna Oscargala där Sveriges mest framstående idrottare hyllas av tv-publiken, välkända artister och ett fullsatt Globen.

I mars 2017 åkte hon Vasaloppet som SVT:s åkande reporter och vi kunde följa hennes uppladdning inför uppdraget i programserien ”Vasaloppet med Brita Zackari”. Till sin hjälp hade hon kända sportprofiler och träningsexperter som berättar hur man kan träna inför Vasaloppet.

Jag hatar att träna heter Brita Zackaris första bok och hon har ett populär träningskonto på Instagram.

I sin föreläsning pratar Brita Zackari på ett humoristiskt sätt om att hata att träna men göra det ändå. Att hitta motivation där det inte finns någon och våga göra det man känner sig dålig på. Frikostigt delar hon med sig av användbara tips och exempel ur vardagen.

Brita Zackari kan bokas som konferencier, moderator och föreläsare. I programledarrollen mixar hon sin komik med arrangörens önskemål. Brita kan även bokas tillsammans med Kalle Wahlström, känd tv- och träningsprofil. Boka roliga Brita Zackari här!

I samarbete med Promotor Media

På ett humoristiskt sätt föreläser Brita Zackari om att hata att träna men göra det ändå. Att hitta motivation där det inte finns någon och att våga göra det man känner sig dålig på. Frikostigt delar hon med sig av användbara tips och exempel ur vardagen.

Sweden Live
Sveriges Annonsörer
Alvargalan
Habit Modegala

– Radioprogramledare Rix Morronzoo
– Programledare Vasaloppet med Brita Zackari, Inte OK!, Grym Kemi, Flickvän på försök, Idrottsgalans Playsändning mm
– Författare till ”Jag hatar att träna”
– Utbildad på Berghs School of Communication och har arbetat som copywriter