Emma Igelström

Simmare och Ironman

5 VM guld, 13 EM guld och 7 världsrekord i simning. När världsmästaren Emma Igelström avslutade sin simkarriär drabbades hon av en livskris som fick henne att totalt omvärdera livet och sin inställning till detta. Idag är Emma en sprudlande energispridare som brinner för träning och hälsa. Hon är utbildad PT, instruktör och fystränare - och tävlande i Ironman. Emma Igelström föreläser om sin livsresa, balans i livet, träning och motivation. Boka en föreläsning med Emma Igelström här!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Inspirationsföreläsning om livsresan
  • Må och prestera bättre
  • Maximera din potential
  • En pigg kropp ger dig en pigg knopp och tvärtom

Presentation

Emma Igelström är en av Sveriges mest framgångsrika simmerskor genom tiderna. Hon har 5 VM-guld och 13 EM-guld på meritlistan. Hon slog dessutom 7 stycken världsrekord under sin karriär och var den första kvinna någonsin som simmade under drömgränsen 30 sekunder på 50 meter bröstsim. Emma har varit nominerad till både Bragdguld och Victoria-stipendiet. Efter avslutad simkarriär gick hon igenom en allvarlig livskris men har hittat sin väg tillbaka.

Emma Igelström simmande snabbast i världen och tog en mängd medaljer som bevisade det. Dessutom var hon mamma till lilla Olivia. Men hon hade bestämt sig för att hon inte ville leva. År 2010 kulminerade sex års problem med ätstörningar, alkoholism och självmordstankar. Kvällen slutade på sjukhus och händelsen blev starten för ett nytt liv för Emma som bestämde sig för att bli hel som människa igen.

Emma Igelström är utbildad PT, instruktör och fystränare. Hon brinner för träning och hälsa, och har grundat Girls Wellness Academy som är ett träningsnätverk för tjejer runt om i Sverige. Målmedvetenheten har hon kvar och satsar för fullt på tävlingar som till exempel Ironman.

Det är inte dina prestationer som ger dig värde som människa menar Emma Igelström. I sina föreläsningar berättar hon öppenhjärtigt sin historia om hur hon hittade sitt sätt och sin väg att våga leva sitt liv med de förutsättningar hon har. Föreläsningen ingjuter mod och ger handfasta tips på hur du kan leva det liv du vill. Emma är ett sprudlande energiknippe som älskar att inspirera människor till att få ut det bästa av livet.

Boka en föreläsning med Emma Igelström på teman kring balans i livet, träning och motivation.

Inspirationsföreläsning
Efter sin aktiva karriär som idrottare drabbades Emma Igelström av en identitetskris. I sin föreläsning berättar hon hur det är att gå från idrottens värld till att anpassa sig till ett mer vanligt liv. Men med mycket hjälp längs vägen så har hon hittat tillbaka till sig själv och kan nu hantera vardagens livspussel.

Må och prestera bättre 
Om vikten av att inte låta prestationerna spegla dig som människa och styra dina livsval. En föreläsning som inger hopp, mod och kraft att våga leva det liv som just DU vill.

Maximera din potential 
Emma ger dig handfasta tips och råd på hur du med rätt tankesätt och valet att själv ta kommando över ditt liv kan maximera din potential på alla plan i livet.

En pigg kropp ger dig en pigg knopp och tvärtom 
Om vikten av att ha en balans mellan den fysiska och mentala hälsan. Här ger Emma dig handfasta träningstips för kropp, knopp och hjärta.

Emma Igelström håller föreläsningar och workshops kring prestation, förändring och personlig utveckling. Innehåll och rubriker anpassas alltid efter kundens önskemål.

Sahlgrenska
Tjejjouren
SISU Värmland
Studieförbundet Bilda
Kungsbacka IF
Campus Varberg
Mediaplanet

– 5 VM guld, 13 EM guld och 7 världsrekord i simning
– Har skrivit två böcker
– Grundare Girl Wellness Academy
– Krönikör
– Utbildad ekonom