Experter på digitalisering

13 mar 2017

Hänger du med in i den digitala framtiden?
Allt fler företag och organisationer har förstått vikten av att ligga i framkant när det kommer till digitalisering. Hur ska ni satsa i år? Få koll på trender, digitalt ledarskap, omvärlden, influencers med mera genom att boka någon av våra föreläsare inom digitalisering. Nedan presenterar vi några av Sveriges främsta experter på digitalisering.

Nyfiken på dessa eller vill du ha andra förslag? Vi har över 300 talare i vårt nätverk. Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka en föreläsning om digitalisering.

Boka en föreläsning med Karin Zingmark på tema digitalisering, kommunikation, ledarskap och flexibelt arbetsliv.Karin Zingmark – ledarskap och förändring i en digital värld
Digitalisering ställer helt nya krav på ledarskap och kommunikation. Karin Zingmark har 20 års erfarenhet av att driva förändring från ledande befattningar i IT- och mediabranschen, bla för Microsoft och Viasat. Boka en föreläsning med Karin Zingmark och ta del av hennes bästa tips på hur du leder team och skapar stark kommunikation i en uppkopplad värld.
Läs mer om Karin Zingmark här

 

Boka en föreläsning med Lena Leigert om nya tiders varumärken, sociala medier och offentlig verksamhet

Lena Leigert – expert på sociala medier i offentlig verksamhet
Lena Leigert författar och föreläser om nya sätt att marknadsföra och kommunicera, gärna med fokus på varumärkesfrågor. Hur påverkas konsumenter, företag och offentliga verksamheter av nya medier och nya sätt att kommunicera? Varför fungerar inte reklam som förr, och finns det andra vägar att nå dagens konsumenter och medborgare? Lena vet.
Läs mer om Lena Leigert här

 

Boka en föreläsning med Cecilia Beck-Friis om framtidens ledarskap, digital transformation eller virtual reality.

Cecilia Beck-Friis – få grepp om omvärlden och trender
Som bland annat Vice VD på TV4 har Cecilia Beck-Friis varit ansvarig för att ta fram digitala strategier, produktutveckling och stora transformationsprojekt. Hon har stor kunskap om allt som rör sig i skärningspunkten mellan design, affärer och ny teknik. Cecilias inspirerande föreläsningar ger konkreta råd kring hur man på ett proaktivt sätt arbetar med digitalisering.
Läs mer om Cecilia Beck-Friis här

 

Boka Frida Boisen för en inspirationsföreläsning kring sociala medier, trender och digitalisering

Frida Boisen – officiell världsmästare i sociala medier
Frida Boisens är chefredaktören, krönikören och sociala medier-strategen som internationellt om sociala medier, digitalisering, affärsutveckling, framtid, ledarskap och om att bygga vinnande team. 2014 blev hon utsedd till världsmästare i sociala medier för kampanjen #votegbg som samlade 90 000 människor och möjliggjorde en folkomröstning.
Läs mer om Frida Boisen här

 

Boka Jackie Kothbauer som moderator eller för en föreläsning om sociala medier, digitalisering och personligt varumärke

Jackie Kothbauer – om personal branding och influencers
Jackie Kothbauer guidar till framtidens sociala medier och digitala näringsliv. Hon beskriver varför kunder och medarbetare blir värdefulla språkrör och producenter på nätet. Hon ger arbetsverktyg och kärnkompetens för att skapa en morgondagens organisation, samarbete och ledarskap. Jackie Kothbauer är författare till tre böcker om personal branding, influencer marketing och social selling.
Läs mer om Jackie Kothbauer här

Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka en föreläsning med någon av talarna ovan, eller om du vill ha tips på föreläsare om digitalisering.