Gabrielle Salander

Föreläsare med kommunikationsknep

Gabrielle Salander är en uppskattad föreläsare inom retorik och kommunikation. På ett inspirerande sätt förmedlar hon konkreta metoder för hur du kan kommunicera smartare med människor i din omgivning. Hon kan hjälpa dig att bli mer övertygande mot dina kunder eller få medarbetare att undvika missförstånd.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • De 7 kommunikationssynderna
  • 7 hemligheter till smartare kommunikation
  • Smart presentationsteknik: tala övertygande och med självförtroende

Presentation

Gabrielle Salander utbildar och föreläser i retorik och kommunikation med syfte att hjälpa människor att kommunicera mer effektivt i mötet med andra. Hon har bl.a. utbildat säljare i att bli mer övertygande gentemot kunder, ledare i hur de kan bli tydligare gentemot sina anställda, samt medarbetare i hur de kan skapa bättre relationer till varandra med syfte att undvika konflikter och missförstånd.

Hon har arbetat med kommunikation sedan 1999; med försäljning, som lärare, haft ambassadörsuppdrag, som konsult och nu även som föreläsare. Hon har en fil. kand. i retorik, är utbildad inom psykologi och certifierad inom mental träning och NLP (samling modeller och tekniker som alla syftar till att åstadkomma önskvärda förändringar).

Gabrielle Salanders föreläsningar har en vetenskaplig grund där hon har en förmåga att förklara det komplexa och subtila i kommunikationen på ett inspirerande och lättförståeligt sätt. Du får ta del av konkreta metoder för hur du kan vässa ditt sätt att kommunicera med syfte att skapa mycket bättre resultat på arbetsplatsen och privat.

Migrationsverket
Stockholms Läns landsting
NCC
PwC
Sveriges domstolar
Skanska
Smittskyddsinstitutet
Swedbank

Fil. kand i retorik
Certifierad NLP Practitioner
Akademiskt utbildad inom psykologi
Skådespelarutbildad på Calle Flygare teaterskola
Coachat bl.a. Vd:ar och säljare till framgångsrik kommunikation